tak to napíšeš tady, kde to nedává absolutně žádnej smysl... fikaný =))
(to "fikaný" je ironie) |
Příklad Alias3100 sice s eptal jinde,ale nebudu to psát někde jinde, kam to nepatří né? |
Myslím tím, že nechápu koho tady káráš, když tady nikdo už 6 dní takovou otázku nepoložil. Trochu mi to až příjde jako snaha někoho k takové otázce vyprovokovat. Nechápu, když je tu od toho konečně klid, proč to někdo (a zrovna vip) zase vytáhne, nad tím mi zůstává rozum stát. |
Tak nevím, možná, že jenom špatně vidím, ale kdo se teď ptal? Já tu poslední takovou otázku vidím už skoro týden starou. |
Tetka mi něco řekněte, udělali jste něco pro to, aby ste se dostali do VIP? Píšete dobře? Dáváte tipy triky návody? Tak kdo někdo tohle dělá, už má šanci, ale dyt vy neděláte nic jinýho než se ptáte. |
Já taky Sexi-girl dlouho neviděl, tak proč zabírat jeden VIP status že?Když stejně se s ním nic neděje. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4242 sekund |