parmen> ze ti je 10 te neomlouva (co se tyce gramatiky), precti si to po sobe, nez komentar odesles a oprav si chyby Jinak samozrejme ti nazor nikdo nebere. Jsme radi za kazdej nazor |
parmen1998 -Dobře je ,že se ti tu líbí mě taky. A jak říkáš rovnoprávnost tak s tím souhlasím ale každý to bere jinak. PS: Měl bys pořádně zapracovat v psaní na PC máš tam totiž hodně chyb(Y/Z). |
ja na jinz ani nechodim a jestli me chces nasrat abzch tzto strankz opustil tak ses na omilu ja na nich budu furt a kdzy me vihodite budu vas pomlouvat a ktomu se furt budu registrovat tak me nech rict muj nayor |
tyhle stranky miluju jenomze se mi zda ze vip je na nic znas historii vsichni by meli myt rovnopravnost a svobodu tak tim sem chtel rict ze vip vubec nemuselo byt vihovuje mi to tak jak to je a lepsi by bilo kdybi vsichni mohli to same |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7305 sekund |