Naučíš se číst, pročteš na fóru všechny příspěvky, které se VIP týkají a přestaneš se hloupě ptát. |
možná proto, že tu od nového roku nebyla...co víc, těžko říct =) leda že by byla něčí mulťák ale nevím, můžete se na to zeptat Martina, ten by měl mít přehled |
no, zaprvé se mi nelíbí některé její wýrazy... (ale jak tak teď koukám do komentářů, tak to neni tak hrozný, ale praští to dycky do očí)... mno a trochu mi přijde, že některé její příspěvky postrádají smysl =) což neznamená, že ostatní nemažu chci tím jen říct, že znám i ukázkovější VIP členy =)) no, dobře, spíš člena =) |
abych pravdu řekla, jsem tu "prakticky furt" =) a vůbec nemám tucha... jediné, že tu už nebyla více jak týden, ale to se mi moc nezdá =) |
Zajímá mě, co udělala SeXi.GiRL, že není VIP, nechci ji hájit, pouze by mě zajímal důvod. |
woler:aji od mě máš gratulaci.a přeji ti to vip členství at si to užiješ.dobře |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3615 sekund |