No ale pokud píšeš kvalitní komentáře víc se zalíbíš Martinovi. Tudíš máš větší šanci na to bejt VIP. |
No tak kvalitní komentáře k VIP nepotřebuješ.Možná někdy dříve to tak bylo nevím já tu nebyl , ale kdyby psali kvalitní komentáře i VIP tak by to bylo nejideálnější. |
Ukrut> myslím, že nebylo, ale když se zavedlo, byla jsem zpět profi a pak zas VIP.. teda aspoň myslím že to tak bylo |
Ale za tu dobu, kdy jsi byla VIP určo nebylo profi. Asi půlka z toho jsou teď kritéria na profi... |
suzi>Máš chybu tam nepatří já získala profi z těchto důvodu, ale patří tam asi VIP ne? |
Já nevím, jaká jsou přesná kritéria, ty si určuje Martin, ale já získala VIP za těchto podmínek :
• byla jsem na SG dlouho • měla jsem hodně kvalitních komentářů • neustále jsem přispívala na fórum, někdy až moc ( celá stránka ve Volná diskuse byla zaplněna tématy kde jsem měla poslední příspěvek )
• radila jsem nováčkům a těm co si tu prostě neví rady.. No a to je asi všechno |
Suzi>xD zrovna jsem do toho tématu něco napsal a najednou se to smaže .. Jinak slipknote>Musíš si získat martinovu důvěru.Ale není to lehká získat, ale není to nemožné ...Jinak si myslím že kdybys trochu hledals tak to určitě najdeš ) PS:Nepsát tolik vykřičníku a nehádat se z lidmi na chatu !! Z psaním komentářu VIP nezískáš |
Suzi> Když bys' četla první příspěvek, zjistíš, že do jednoho se měli psát návrhy, a zde Martin s touto funkcí seznámil. |
Proč jsou tu dvě téma: VIP členství a Udělování VIP členství?? Je to snad to samé.. a v obou se akorát přeje novejm VIP a občas se někomu poradí jak se stát VIP...
Slipknot> ježiši to by tě ubylo se podívat pár stránek dozadu a přešíst si to?! VIP uděluje Martin, podle svého uvážení ! Jestli chceš vědět víc tak se podívej dozadu! Jo doufám že nebude vadit že jsem to druhé téma smazala.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 1.0349 sekund |