Sry, ale se Slipknotem momentálně souhlasím jen napůl...
Asi před týdnem jsem ho chtěla navrhnout Martinovi, ale podle toho jak se poslední dobou chová s tím nesouhlasím. Určitě by si ho zasloužil, kdyby se zase srovnal... |
Hele lidi já do toho asi nemam co kecat.... Ale přijde mi, že by si Slipknot zasloužil VIP.... Komentářů už má skoro 200, je online snad každý den a chová se slušně.... Tak já nevím ale podle mě by si toho VIP člena zasoužil. |
Vip členů si vážit nemusíte. To až moderátorů a Adminů (v tomto případě Admina). Vip členové jsou tu čistě od toho aby radili lidem kteří se jaksi neumějí vyznat v tomto zapeklitě složitém webu.. né, kecám. |
Vlasec To že sem nedal vlasce jako černého je z toho důvodu že jsem ho jaksi přehlídl .Nic jiného v tom není |
Seznam VIP členů takže si jich važte DooMasek (VIP člen) k.ik.a. (VIP člen) Vojife (VIP člen) for-get (VIP člen) Fir36e (VIP člen) Nanci (VIP člen) Vlasec (VIP člen) |
Suzuzi: A proč si nesmazala tohle?
Né, děti, né! Ze mě si příklad neberte, já jsem zlej a kritickej! ![]() |
Mně Martin napsal, že mám VIP za to jaká jsem a za slušné chování, ochotu pomoci druhým, pěkné vyjadřování, kvalitní komentáře, účast ve fóru atd. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2266 sekund |