Dříve jsme nebyli "rozmazlení" HTML kody a mohli se používat max. barevné písma, vůbec hýbající se nebo blikající písma, a už vůbec ne obrázky, a já zkoušel ty pohyblivá, a to zatim server nesnesl, proto |
rara> už se taky začni starat o sebe a ne jen všem ostatním do všeho kecat! (teď bych použil to Firovo Debile! |
Ehh.. rara ? Co to meleš?
Jen tak mimochodem, připomeňe si ty časy, kdy jsi byl VIP a jak ti ho pak Martin sebral co tu bylo za povyk |
rara> už bys toho rejpání do všech mohl nechat, nepřipadáš si trapně? |
No.. jestli si ho zaslouží. Za to jak furt brečí když mu někdo něco řekne vy zasloužil pohlavek.. |
Tak Slipknot si nebyl jist že si zaslouží VIP. A hleďme! On je modrej... No zaslouží si to! Gratuluji Slipknote. |
Já na chat chodim dost, v poslední době sem tu celý dny a Slipknot se chová dobře, akorát když je nějak rozjetej, nebo když ho někdo vyprovokuje, tak mu to ujede, ale jinak se na VIP hodí Jak řikala FF, je jeden z mála "normálních", když příde někdo novej, hned mu radí... prostě si myslim, že by VIP měl dostat. můj názor |
Ale jste si opravdu jistí? Že bych měl jím zrovna být? |
No, já teď moc na chatu nejsem takže jeho chování úplně do podrobností neznám ale občas sem zavítám a sleduju jak si kdo píše.... No a Slipknot mi přišel jako jeden z mála normálních. xD DavidS: Tak to nevim. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.8320 sekund |