odkazy na internetové hry,např:www.divokekmeny.cz atd. vidíte nahoře to logo super games a hned vedle toho tu reklamu,tak jí odstranit nebo jí popošoupnout,a jak je to šedý,udělat hezkou barvičku,nebo panáčky |
imho to myslel maličko jinak, než jsi to pochopil, ale to nevadí, tím líp |
jo tááááááák,no hele,at budo spamovat jak budou spamovat,MArtin řekl že už nebude dávat VIP,takže už jim to bude stejně na prd |
rara01> hehe, ne, ten topic není jako zkouška, že kdo napíše, ten nedostane VIP...to tam klidně pište, ale jde o to, aby se moderátorům a Martinovi nespamovalo do pošty, "já chci být VIP" "udělej mě VIP" atp =) |
rara01> víš, ona je opakování matka moudrosti. Včera jsme to s Martinem několikrát říkali, ať nám nikdo o VIP nepíše a stejně napsali, takže když to bude na víc místech, tim líp =) |
jo já se chtěl pouze zeptat,já jako né že to no,jenom sem dal na to proč chci býr VIP tak tam sem to dal,ale jako nepožaduju to,sem člověk sem,a tohle je intrernet,nov životě to nic nezmění pořád sem můžu chodit ikdyž to nebudu mít,neboj,nebud se ozývat a nebusdu se upozornovat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6300 sekund |