Zapomenuté heslo

Krakmanové + a -

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
9.
rara01 [profi hráč]
16:50 | 19.května 2011
krakman ale dlouhý komentáře jsou smysluplné, a autor si na nich dá práci, a když jsi línej je číst, tak se nedivím že se ti nelíbí, a když jsi liný to číst, tak nedávej mínusy, protože ani nevíš co je tam napsáno!
8.
16:43 | 19.května 2011
Tak 200 mi nevadí ale mě se prostě dlouhý komentáře nelíbijou a když jsem viděl spam, tak jsem to nemohl nahlásit, protže je to VIP.
7.
16:41 | 19.května 2011
A to je fakt strašně zvláštní že sou to samý dlouhý a krásný kvalitní komentáře a ty krátký hnusný spamy ti nevaděj... laskavě se zklidni, zato mínusování ty ubírám 200 a to je jenom "varovný výstřel", pak klidně budu ubírat po tisících, protože se s tebou nehodlám mazat..
6.
16:37 | 19.května 2011
Proč na mě jste všichni naštvaní?
Já jsem nic neudělal a vy říkáte že
pořád mínusuju komentáře.Tak se mi prostě nelíbí.
5.
16:23 | 19.května 2011
Tohle téma je zbytečné a nesmyslné, ale nechám ho tu, dokud se tato hádka neuzavře.

Především si uvědomte, že nemusí být vždy chyba v ostatních, ale také může být ve vás.

To, že někdo napíše, že se mu nějaká hra nelíbí a přitom se všem ostatním líbí není vůbec divné a ani špatné a zato nikoho neodsuzujte.. je to prostě věc názoru.. například někdo věří v Boha, někdo ne. A jen naprostý tupec by takovému věřícímu kecal do jeho víry. Je to jeho věc, jeho názor, tak mu ho neberte.

Pak jsem ale s vámi v tom, že napíše ke hře komentář a ostatním u té dané hry dá mínus, aby se nad ně jaksi "vydzdvihl" .. i když kvalita komentáře nesouvisí s počtem plusů a mínusů!! Jsou i hráči, kteří mají plusy jen díky svým multiúčtům nebo kamarádům! Když byste ale měli nebo když byste viděli, že nějaký váš nebo cizí komentář má hodně mínusů i přesto, že je kvalitní, dobrý a neokopírovaný, tak mi napište a já ty mínusy vynuluju =P.

A samueli laskavě nemel, jak máte stejné komentáře, když máte každý úplně jiný! Přitom tedy ten Krakmanův je mnohem horší, protože to narozdíl od tebe napsal jenom v bodech a jeho komentář nemá snad žádnou "informační hodnotu" a krom toho tam dal videonávod, který už tam ale dala LiaGirl před ním..

A kl-vb - Kdyby jsi mu dal mínus ke všem komentářům, já bych ti dala do mínusu všechny tvoje kredity broučku =)
4.
15:43 | 19.května 2011
kdyby jsi to udělal mně,dal bych ti mínus ke všem tvým komentářům.
3.
15:20 | 19.května 2011
Hele dívejte se já nedávám mínusy jenom tak, ale jenom když se mi ten komentář nelíbí.
Já neopisuju.
2.
samuel.f [profi hráč]
15:14 | 19.května 2011
Presne Adam.. Dám ešte aj ja dôvod, prečo ho neznášam:
> Včera som vstal o 06:00. Sadol som na PC, zapol SG. Nová hra, idem písať komentár. Písal som ho celú hodinu. O siedmej som ho poslal, nadrel som sa ako nejaký kktko, dám tam návod, popíšem všetko dopodrobna a on ten Krakman, príde, opíše, dá ďalší návod, čo som dal ja. Mne dá mínus, ostatný mi dajú mínus, a čo?? Do p*či jemu to budú plusovať a mne mínusovať. Nech sa strčí ten lamer. Nevie písať komentáre, tak "opisuje" od druhých.. Kur** Takých ľudí neznášam..
1.
14:42 | 19.května 2011
Ide o to že tento hráč Krakman
sebe chce dávať plusy a druhým mínusy...
Dôvod vám tu dám....
Chce aby Martin videl že má dobré komentáre medzi tými čo majú tiež dobré a zmínusuje takže si dávajte pozor....
Chcete príklad ???
Dobre príklad je hra MayaBoom!
Každému sa hrá páči len naraz on napísal že sa mu nepáči a všetci to uznali....
ODKAZ
http://www.supergames.cz/mayaboom/2226/?

Uvedomte si tu že tú sú aj zlomyselny...
Zobrazeno 61-69 z 69 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5910 sekund