krakman ale dlouhý komentáře jsou smysluplné, a autor si na nich dá práci, a když jsi línej je číst, tak se nedivím že se ti nelíbí, a když jsi liný to číst, tak nedávej mínusy, protože ani nevíš co je tam napsáno! |
Tak 200 mi nevadí ale mě se prostě dlouhý komentáře nelíbijou a když jsem viděl spam, tak jsem to nemohl nahlásit, protže je to VIP. |
A to je fakt strašně zvláštní že sou to samý dlouhý a krásný kvalitní komentáře a ty krátký hnusný spamy ti nevaděj... laskavě se zklidni, zato mínusování ty ubírám 200 a to je jenom "varovný výstřel", pak klidně budu ubírat po tisících, protože se s tebou nehodlám mazat.. |
Proč na mě jste všichni naštvaní? Já jsem nic neudělal a vy říkáte že pořád mínusuju komentáře.Tak se mi prostě nelíbí. |
Tohle téma je zbytečné a nesmyslné, ale nechám ho tu, dokud se tato hádka neuzavře.
Především si uvědomte, že nemusí být vždy chyba v ostatních, ale také může být ve vás. To, že někdo napíše, že se mu nějaká hra nelíbí a přitom se všem ostatním líbí není vůbec divné a ani špatné a zato nikoho neodsuzujte.. je to prostě věc názoru.. například někdo věří v Boha, někdo ne. A jen naprostý tupec by takovému věřícímu kecal do jeho víry. Je to jeho věc, jeho názor, tak mu ho neberte. Pak jsem ale s vámi v tom, že napíše ke hře komentář a ostatním u té dané hry dá mínus, aby se nad ně jaksi "vydzdvihl" .. i když kvalita komentáře nesouvisí s počtem plusů a mínusů!! Jsou i hráči, kteří mají plusy jen díky svým multiúčtům nebo kamarádům! Když byste ale měli nebo když byste viděli, že nějaký váš nebo cizí komentář má hodně mínusů i přesto, že je kvalitní, dobrý a neokopírovaný, tak mi napište a já ty mínusy vynuluju =P. A samueli laskavě nemel, jak máte stejné komentáře, když máte každý úplně jiný! Přitom tedy ten Krakmanův je mnohem horší, protože to narozdíl od tebe napsal jenom v bodech a jeho komentář nemá snad žádnou "informační hodnotu" a krom toho tam dal videonávod, který už tam ale dala LiaGirl před ním.. A kl-vb - Kdyby jsi mu dal mínus ke všem komentářům, já bych ti dala do mínusu všechny tvoje kredity broučku =) |
Hele dívejte se já nedávám mínusy jenom tak, ale jenom když se mi ten komentář nelíbí. Já neopisuju. |
Presne Adam.. Dám ešte aj ja dôvod, prečo ho neznášam: > Včera som vstal o 06:00. Sadol som na PC, zapol SG. Nová hra, idem písať komentár. Písal som ho celú hodinu. O siedmej som ho poslal, nadrel som sa ako nejaký kktko, dám tam návod, popíšem všetko dopodrobna a on ten Krakman, príde, opíše, dá ďalší návod, čo som dal ja. Mne dá mínus, ostatný mi dajú mínus, a čo?? Do p*či jemu to budú plusovať a mne mínusovať. Nech sa strčí ten lamer. Nevie písať komentáre, tak "opisuje" od druhých.. Kur** Takých ľudí neznášam.. |
Ide o to že tento hráč Krakman sebe chce dávať plusy a druhým mínusy... Dôvod vám tu dám.... Chce aby Martin videl že má dobré komentáre medzi tými čo majú tiež dobré a zmínusuje takže si dávajte pozor.... Chcete príklad ??? Dobre príklad je hra MayaBoom! Každému sa hrá páči len naraz on napísal že sa mu nepáči a všetci to uznali.... ODKAZ http://www.supergames.cz/mayaboom/2226/? Uvedomte si tu že tú sú aj zlomyselny... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5910 sekund |