[Áno] Dám áno, veď nemožem povedať, že mi to nevadí. :D |
Jo tak teraz spustím to hlasovanie čo som písal... No tak som ho nepísal.. Ale dávajte [Áno] alebo ]Nie[ Prosím napíšte to presne podľa znakov výsledok hlasovania bude ten že krakman prestane robiť ZLO na SG Takže keď bude viac áno ako nie tak tu ^ máte výsledok hlasovania Ano = prestane robiť zlo Nie = nevadí mi to ja dávam [Áno] |
Krakmane, ty mě rozesmíváš. Tedy, zaprvé tím, že se ti "nelíbí dlouhé komentáře". Prostě jsi líný je přečíst (jak už tedy říkal rara)! A hlavně mě rozesmívá to, že úplně na začátku se mluvilo o opisování. Pak se už dávno mluvilo o něčem jiném a ty si tu zařveš "Já nic neopisuju!!!". Promiň, ale to, plus výhružky že odejdeš, mi přijde dost... ubohé. |
Prepáčte ale ColdGirlHot som vlastne ja a mám zapnuté obydva profily a ja som to chcela poslať z tohoto lebo na ten druhý nechodím!!..(Ak si my neveríte tak si overe moje profily) |
Krakman: Nemusíš ani odchádzať ale aspoň sa oveľa polepši!!!!!.. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6503 sekund |