lukas? Mne a ani ostatným by nechýbal, keby odišiel.. Aspoň ja si to myslím.. ; ) |
Tak moment... co si myslíte, že nějakym hlasováním zmůžete? Jestli se chce změnit/jestli si v sobě uvědomil nějakou chybu může vědět jen on, to neovlivníte, ani kdybyste ho nutili. (popřípadě nějakym přihlouplym hlasováním) Jasné, dělá toho hodně, co by si mohl odpustit, ale tohle mi příde od vás trochu hnusné... Místo toho, abyste se snažili nějak dohodnout, domluvit se, tak si tu raději proti němu "zasednete" a co pak on s tím? Buď se bude chovat ještě nepříjemněji, nebo odejde a doufám, že ani jedno z toho byste nechtěli. Nechci se ho nějak zastávat, protože určité (jak vy říkáte) "zlo" tu působí, ale tohle je od vás trochu nefér a měli byste se nad sebou zamyslet stejně, jako on nad sebou. Hlasování se zdržuji, protože mi to připadá jako naprostá blbost. |
Ja som tu ako taký Admin v tomto téma takže prosím nenadávajte na krakmana to si vyriešime v inom téme samozrejme až potom ako sa toto zmaže |
ludatko 1. príspevok... inač je zatial stav 6:1vyzerá že ideme spraviť hrob krakmanovi |
Hlasujem [Áno] Keby ma Suzuzi neprehovorila, už ma tu neuvidíte.. ; ) Suzuzi>> Thak very much |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3258 sekund |