A preštan písať komenty typu: Jedna veta na 5 riadkov len aby bol koment dlhý. =) |
Suzuzi> tak rovnou celej dům Ano, v tom máš pravdu, prostě si musí uvědomit, že tady není sám a brát ohledy na ostatní lidi, to že se mu to nechce číst, opravdu důvod k mínusu není, ale to co tu předvádí ti dva kašpaři (CS a samuel) taky zrovna chvalitebné není |
Krakman>> Nedělej ten tvůj příspěvek jako básničku a nemačkej furt ten enter.. vypadá to děsně xD.. Já jsem ti jenom napsala, co se mi na tobě nelíbí, co bych vytkla a co bys měl změnit.. to je pouhopouhá kritika a tu bys měl dokázat akceptovat a poučit se ze svých chyb. Mimochodem proč jsi teda dával mínusy mým komentářům (a spoustě dalších), které splňovaly tvé požadavky na dobrý komentář (které jsi před chvílí napsal do svého příspěvku)... ?? A tady jde taky o to, že lidi si s tím komentářem dají práci a dlouho se s ním dělaj a vyjde krásnej, smysluplnej, dlouhej komentář plnej tipů a rad a přijde taková roura jako ty a dá mu mínus! To pak člověka mnohdy naštve.. Protože tobě se ty komentáře sice možná nelíběj, ale ostatní si s nima dali práci, chtěj díky nim pomoct ostatním a tobě se pak nelíbí jen proto, že je moc dlouhý!! Chápeš ty dáváš mínusy komentářům a nejsi schopný nám tu udat rozumný důvod proč! To, že jsou dlouhé rozhodně není dobrý důvod! A taky.. 1 chybička (která podle tebe znamená to, že je komentář dlouhý) nedělá celý komentář špatným! Mě se nelíbí ani jeden tvůj komentář, ale kdybych všem dala mínus, obviní mě z toho, že jsem tě zmínusovala.. a navíc .. někdy najdu aspoň jednu jedinou větu na tom tvým komentáři dobrou.. a to už je důvod, proč ti nedám mínus.. ale zbytek se mi pořád nelíbí.. takže plus ti taky nedám.. tak si laskavě uvědom, že když si soused postaví dům a tobě se nelíbí jeho střecha, tak nepůjdeš a nezačneš mu tu střechu ničit .. ne? =) |
Takže co jsem udělal: Jen jsem hodnotil komentáře. Všichni si myslíš že jsem to mínusoval jenom tak, ale to bylo jenom proto že se mi ty komentáře nelíbili. Nevím za co mě pořád soudíte že jsem jenom hodnotil komentáře.Tak teda jestli to porušuje pravidla aby někdo hodnotil komentáře, tak jste porušili pravidla a já by jsem se mohl navážet i do vás a jak si myslíte že mi teď je?Kdyby jsem se do vás(např. do samuele.f) navážel tak by vám to taky nebylo příjemný. Jestli že vám vadí že jen hodnotím komentáře, tak jsem vinnej ale když na tohle hodnocení komentářů není pravildo, tak jsem nevinej.A ty samuel.f mě nevadí že mi mínusuješ komentáře, ty spíš budeš v mínusu už to ví i Suzuzi a podívej se na předchozí příspěvky. A jestli se tady samuel.f dřel 1 hodinu s komentáře, tak se mi ten komentář nelíbyl. Mě se líbí komentáře ve kterých jsem HTLM kódy(zase né moc), když tak návod tipy triky a ovládání. Jestli jsem ti jednou blbě ohodnotil komentář a ty asi 10 krát, tak to je hodně velkej rozdíl. Myslel jsem si že budem kámoši a vy jste tak hnusní, že se do mě ještě nevážíte.Tak jestli chcete aby jsem odešel, tak i kvůli tomu nelogickýmu hlasování prostě neodejdu. A když tak kdyby ještě by jsme se neshodli, tak nás rozsoudí Martin nebo někdo z moderátorů.Fakt tohle byla moje nej. stránka s hry a teď je to jenom... Klidně se do mě navážejte, ale jednou se vám to vrátí. Všem děkuju že nejste s tima co mě tady nechou. |
Elektro>> To bola "pomsta" za jeho zbytočné mínusy na mojú stranu.. |
Sa kukni na logy, Krakman mu dal prvý mínus, samuel ho potom zmínusoval total, ale to neviem prečo až tak... |
Elektro: A víš proč? Protože ho před tím zmínusoval samuel.f! A daleko víc než Krakman samuela.f. x/ Když ho necháte na pokoji tak to dělat nebude. xP |
Krakman zas mínusuje, tento krát Samuela, aj na kvalitné komenty... |
lukas.k > xD Tak to sorry... Jaksi jsem si nevšimla. xD Ale aspoň je vidět, že je víc lidí proti tomu co se tu děje. xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4886 sekund |