Slipknot> A co s tim souvisí že tu jsi málo? Tak tu na sebe neupozornuj že nemáš VIP! |
O co ti jde?! Já se tu objevím jednou za čas, a ty pořád do mě reješ! Já tu jsem jen ráno a večer, tak to skus skousnout ty Lofas! |
Slipknot> Já si nehraju na kinga, m vadí že na sebe pořád upozorňuješ že nemáš VIP |
Vladik>??? Podívej se na hru Madness Hydraulic taky že je moc nepoužívám, strach je zneužít ;-D. |
hlasuju dolu na profiho ... jeste jsem ho nevidel pouzit htlm to uz i ja umim jedno D: <a href="odkaz stránky">Co chceš aby se zobrazilo</a> a to tu jsem zrejme povazovan za blba |
Právě že tady, na internetu "je ve svým světě"... Protože tu ze sebe (neříkám, že tady) může udělat prakticky co chce. Internet je virtuální realita, což myslí, že prakticky může, co chce. Samozřejmě při dodržování nějakých základních pravidel. |
Moderátorům? Mě spíš mrzí to že VIP nemám protože mě tu nemají v oblibě ;-D. rara> Ty se klidni, už to přeháníš. Si myslíš že si KING ale podle mě žiješ ve svým světě tady opravdu nejsi ve svým světě, jsi v reálu. Tak se vrať prosím... |
Martine, co jsem ti psal? Slipknot se víc hodí na profi... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2922 sekund |