Já hraju hokej, tudíž si chci vydělávat hokejem. V žádném případě nechci být v řádném ministerstvu a všude okolo tohoto ![]() |
Ja by som chcela pracovať na veterine alebo ako právnička ale poravde ani nie som medzi tieto dve veci rozhodnutá. Chcela by som ísť na gympel a potom ??? |
Chci zaměstnání kterym bych se asi tak nějak proslavil a zároveň vydělal prachy např.: Golf, Tenis.. |
Já bych se chtěl dát na Zdravotní Školu, chtěl bych být tedy Zdravotnickým Záchranářem moc rád bych se tam chtěl dostat a tak se moc snažím a myslím že jsem na dobré cestě ![]() |
Ja asi kuchař.Ale asi mi to nevide sem na to moc mentálně postizenej. |
ja bych chtel byt sportovcem ale ssam vim ze tim nikdy nebudu ale pokud nim fakt nebudu tak chcu byt nejakim inzenirem ale to asi taky nebudu tak uvidime. |
nirvana: jak bych také chtěl být kuchař ![]() kubisten: klidně bych ti s gengem pomoh ![]() |
• Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
• Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
• Erotické hry | ||||
• Online hry | ||||
• Hosting SWF her |
Copyright © 2006 - 2025 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1962 sekund |