omg jakube to je jinak -.- nwm kdo mel minuly rok ceskoslovenska superstart .... nova a k tomu talentmanie je lepsi protoze kdybych se mel rozhodnou tak pujdu soutezit do ni a ne do csmt .... a navic csmt co to je za nazev ? kterej vul toto vymyslel ? nechcu urazet ale ja mam radeji talentmanii pac je to na nove a ma to lepsi nazev ... |
Hustý, rok 20110 XD Česko slovensko má talent je nejlepší! XD |
Tak sem opíšu jeden docela pěkný článek z jednoho docela pěkného časopisu. ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT Reality show vychází z licencovaného formátu Got Talent patřící společnosti Fremantle Media. Soutěžící se utkají v nejrozmanitějších disciplínách včetně artistů na chůdách, cvičeném psu, který pase kachny. Lucie Bílá: Budu hodná porotkyně. Duše, která dodá soutěžícím sebevědomí. To je úkol, který mi jde a na který se těším. někdo z krásně obyčejných lidí má příležitost zažít americký sen, který jsem zažila i já coby švadlena z vesnice. Jsem ráda, že u toho budu. MODERÁTOŘI: Jakub Prachař (herec a muzikant, kytarista kapely NighWork, syn herců Davida Prachaře a Dany Batulkové) Martin Pyco Raush (špičkový slovenský moderátor, věnoval se i produkci, psaní textů pro skupinu Save the Cookie a hudební dramaturgii v televizi a divadlech. POROTA: Jan Kraus (moderátor, publicista, dramatik a herec) Lucie Bílá (nejúspěšnější česká zpěvačka současnosti) Jaro Slávik (slovenský producent, manažer a původní profesí scénárista, do dubna 20110 působil v televizi Markíza ve funkci šéfa Centra výroby a vývoje) Zajímavosti: Prvními castingovými koly prošlo více než 6 000 talentů, do dalších bojů postupuje na 300 adeptů. Pokud postoupí do divadelních catingů, rozhodují o jejich postupu do živých přenosů v semifinále pouze porotci (minimálně dva musí být pro) V semifinálových kolech rozhodují o postupu diváci svými esemeskami a porota jednotlivé výkony pouze komentuje. Může také udělit divokou kartu kterou pošle do finále účastníka, kterého diváci nevybrali. O definitivním vítězi Česko Slovensko má talent však nakonec rozhodnou jen diváci. Nejstaršímu vystupujícímu bylo 87 let, nejmladšímu 3 roky, 75% zúčastněných tvořily ženy, nejpočetnější soubor čítal 63 členů, nejkurióznější rekvizitou byly skákací boty. Soutěžící čeká boj o výhru 100 000 EUR, tedy o více než 2,5 mil. Kč a angažmá v Las Vegas. |
Talentmania je ubohá hříčka. Ale zase jsou v ní prima lidi, jako Dominik Turza! ) Btw.. na mén nově založeném Facebooku jsem se ho ptal jestli bude vystupovat i s jinýma převlekama a prej, že jo. Má ještě převlek Robota, Samurai kid, Basketballer atp.. Prostě mástr! |
kičin: Tohle video jsem sem už dával! )
sekce: Videa Ten člověk se jmenuje: Dominik Turza (Né Thurza).
A je i na Twitter. ![]() |
zpUH3QHygs&feature=related class=black>http://www.youtube.com/watch?v zpUH3QHygs&feature=related TO NEMAA CHYBU XDDDDDDDDDDDD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2426 sekund |