Zapomenuté heslo

Talentmania-CeskoSlovensko M.T

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
39.
FrenFajn [VIP člen]
7:31 | 23.září 2010
vladik: Tak to jsou teda blbý důvody. xD
38.
20:20 | 22.září 2010
omg jakube to je jinak -.- nwm kdo mel minuly rok ceskoslovenska superstart .... nova

a k tomu talentmanie je lepsi protoze kdybych se mel rozhodnou tak pujdu soutezit do ni a ne do csmt .... a navic csmt co to je za nazev ? kterej vul toto vymyslel ? nechcu urazet ale ja mam radeji talentmanii pac je to na nove a ma to lepsi nazev ...
37.
DavidS [VIP člen]
19:24 | 22.září 2010
Hustý, rok 20110 XD Česko slovensko má talent je nejlepší! XD
36.
FrenFajn [VIP člen]
18:52 | 22.září 2010
Tak sem opíšu jeden docela pěkný článek z jednoho docela pěkného časopisu.

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT

Reality show vychází z licencovaného formátu Got Talent patřící společnosti Fremantle Media. Soutěžící se utkají v nejrozmanitějších disciplínách včetně artistů na chůdách, cvičeném psu, který pase kachny.

Lucie Bílá:
Budu hodná porotkyně. Duše, která dodá soutěžícím sebevědomí. To je úkol, který mi jde a na který se těším. někdo z krásně obyčejných lidí má příležitost zažít americký sen, který jsem zažila i já coby švadlena z vesnice. Jsem ráda, že u toho budu.

MODERÁTOŘI:
Jakub Prachař (herec a muzikant, kytarista kapely NighWork, syn herců Davida Prachaře a Dany Batulkové)

Martin Pyco Raush (špičkový slovenský moderátor, věnoval se i produkci, psaní textů pro skupinu Save the Cookie a hudební dramaturgii v televizi a divadlech.

POROTA:
Jan Kraus (moderátor, publicista, dramatik a herec)

Lucie Bílá (nejúspěšnější česká zpěvačka současnosti)

Jaro Slávik (slovenský producent, manažer a původní profesí scénárista, do dubna 20110 působil v televizi Markíza ve funkci šéfa Centra výroby a vývoje)

Zajímavosti:
Prvními castingovými koly prošlo více než 6 000 talentů, do dalších bojů postupuje na 300 adeptů. Pokud postoupí do divadelních catingů, rozhodují o jejich postupu do živých přenosů v semifinále pouze porotci (minimálně dva musí být pro) V semifinálových kolech rozhodují o postupu diváci svými esemeskami a porota jednotlivé výkony pouze komentuje. Může také udělit divokou kartu kterou pošle do finále účastníka, kterého diváci nevybrali. O definitivním vítězi Česko Slovensko má talent však nakonec rozhodnou jen diváci.

Nejstaršímu vystupujícímu bylo 87 let, nejmladšímu 3 roky, 75% zúčastněných tvořily ženy, nejpočetnější soubor čítal 63 členů, nejkurióznější rekvizitou byly skákací boty.

Soutěžící čeká boj o výhru 100 000 EUR, tedy o více než 2,5 mil. Kč a angažmá v Las Vegas.
35.
21:47 | 21.září 2010
Talentmania je ubohá hříčka.
Ale zase jsou v ní prima lidi, jako Dominik Turza! )
Btw.. na mén nově založeném Facebooku jsem se ho ptal jestli bude vystupovat i s jinýma převlekama a prej, že jo.
Má ještě převlek Robota, Samurai kid, Basketballer atp..
Prostě mástr!
34.
DavidS [VIP člen]
17:30 | 21.září 2010
Konečně konec castingu už se těším
33.
16:46 | 21.září 2010
ja koukam na talentmanii (jenom) a zda se mi lepsi nez csmt
32.
22:00 | 20.září 2010
kičin: Tohle video jsem sem už dával! )
sekce: Videa

Ten člověk se jmenuje: Dominik Turza (Né Thurza).
A je i na Twitter.
31.
FrenFajn [VIP člen]
17:30 | 20.září 2010
xD To je dobrý. =)
Zobrazeno 31-40 z 69 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
5
Profily
8
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Září 2026
PoÚtStČtSoNe
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.5154 sekund