tak to já k netu v 7, ale pak sme ho nějak zrušili a potom až v deseti a jo, od 3, tenkrát přivezl strejda z Ameriky takovou krabici... pamatuju že sem hrával Wolfenstain |
Všichni s brýlemi Ale já budu mít v budoucnu asi taky, vždyť jsem závislej na PC už od 3let |
Ale veď keby si to nepochopil takto ani nenapíšeš Vojife taže vieš ako to myslel |
bryle sou nekdy ako modnej doplnek =)))) a nemas tak sline ty je muzez dat nekdy dolu -_- |
Hele každý si myslí že v brýlích vipadáte hůž ale to není pravda... Prostě jste si jen nezvykli.. a když si je třeba o měsíc pozdějí sundáte a podíváte se do divadla budete si myslet že líp vipadáte s nimi protože nejste zvyklí... Stač ísi zvyknout a je vám to jedno.. a co se týče slunečních brýlí... Tak já má takové skla které když ucítí jasné světlo sami se zabarví do slunečních akorát to nebude jako normální sluneční brýle ale lepší.. a čočky nosím též někdy... A navíc s brýlemi spíš vipadáte chytřeji. |
Já myslim, že mi ty brejle moc neslušej. Nebo jako jo, slušej, ale jsem uplně jinej a mě se to víc líbí bez nich... A díky. |
Půl dioptrie. (Zatim se mi nikdo nesměje, protože jsem je ještě neměl. ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5777 sekund |