Deto: To není dobré, tím si ty oči ničíš ještě hůř jak čuměnim do obrazovky. |
Tak jsem byl u oční a mám trochu pod půl (samozřejmě se to postupně zhorší) a budu mít asi jenom do školy na tabuli, na TV atd. |
Jo to já jsem taky krátkozrakej mám 2,5 dioptrií XD Ale brýle moc ani nenosím schválně mám ne moc křiklavé XD |
Mno.. já mám půlobroučkový tmavě zelený brejle,takže na mě nejsou ani vidět jinak,Vojife tky sem se bál že s nima budu vypadat jak naprostej dmnt... a hle vypadám s nima o 100% líp,každej člověk vypadá líp,jak od cool tk po moudře,podle mě každýmu člověku na světě brejle slušej PS: mám půl a něco přes čtvrt na dálku,nevídím na tabuli xD. |
Taky nosím brýle .. (jsem krátkozraká - vidím do blízka a špatně do dálky). Dioptrií mám už celkem dost. Brýle mi ani nevadí - jak říká Zuzi, stačí dobrej tvar a je to v pohodě |
Jo neboj já mám taky brýle, sice jen na televizi apod. (mám jen půl a třičtvrtě dioptrie) ale neboj se, vybereš si nějakej hezkej tvar a určo ti to bude i slušet |
No jo já nejsem dospělej a nosím kontaktní čočky XD a v trezoru mám pro všechny případy brýle XD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3146 sekund |