Zapomenuté heslo

Dračí doupě

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
453.
Hepaa [VIP člen]
20:36 | 19.dubna 2011
Honzix> "Dobře." Začne předstírat, ty zatím rychle zbalíš potřebné věci (pak mi napiš, jaký, ať vím, co máš nebo chceš mít v inventáři). Potom oba nasednete na jeho vůz a rozjedete se, zatím potichu plánujete, co dál.
452.
18:50 | 19.dubna 2011
Hepaa> Řeknu mu: "Dobře, já si zatím zbalím věci a ty zatím předstírej, že nabízíš peníze."
451.
Hepaa [VIP člen]
18:44 | 19.dubna 2011
Dax> Nápad je to dobrý, ale nevím, jak to zašmelit .. no, nějak to zkusím

Honzix> Odpoví : "Jo, myslím, že vím, co to bylo za chlapy, mám s nimi nevyřízenej účet. Dobrá tedy, utečeme."
Dax> "Pak ti ho pomůžu najít, ale odměnu si s tebou rozdělím. Rána vypadá celkem dobře, asi ses netrefil, kam jsi chtěl, protože se rychle uzdravuju." A začne se pro sebe smát.
klna> Souhlasí, tak zalezeš pod postel, žena mezitím jde pomalu, nenuceně ke dveřím, kam za chvíli přiběhne tlupa lidí. "Neběžel tu někdo?? Je to zloděj, musíme ho najít." Žena odpoví : "Já jsem nikoho neviděla." Dav se tedy odhrne dál. Žena ti pomůže vylézt zpod postele a ptá se : "Dobře, hotovo, ale teď jdi pryč, nechci žádné problémy."
450.
16:15 | 19.dubna 2011
Daxter98> To je dobrý nápad. Mohli bysme si tam navzájem pomáhat a byla by větší sranda.
449.
21:53 | 18.dubna 2011
Omlouvám se za DP,ale : Hepaa : bylo by dobrý kdyby se postavy v nějakým bodě střetly za 1. Ušetřilo by ti to práci,postavy by se mohly střetávat po různých kusech, a uštřilo by to fakt hodně práce,protože všechny by prožívyly skoro to samý za 2. Je to dobrý protože si hráči můžou radit a je pak větší sranda a za 3.
448.
21:50 | 18.dubna 2011
Běžím k ženě, dám jí ke krku dýku a řeknu jí: ,,Nechtěl bych bejt vrah nevinejch, takže se teď schovám pod postel a ty dostaneš ty co mě pronásledují pryč, rozumíme si ?"
447.
21:40 | 18.dubna 2011
"Jak to mám sakra vědět? šli sme po jednom týpkovi na kterýho byl vypsanej slušnej majlant,potom sme se rozdělil,pak jsem ho slyšel křičet a doběhl jsem na místo kdes byl i ty,zbytek znáš.Tady máš rozdělej oheň já zatím naporcuju lov." Dořekl jsem to a hodil jsem mu 2 křemeny,sám jsem vytáhl dýku a začal obdělávat zaječí maso,přitom jsem tlumeně prohodil : "Co rána? Promiň že jsem na tebe střílel,byl sem naštvanej."
446.
21:27 | 18.dubna 2011
Hepaa> Nevím co mám dělat. Chvilku přemýšlím a pak mu řeknu vše, co se mi stalo a zeptám se ho jestli nechce utéct a že kdyžtak uteču s ním.
445.
Hepaa [VIP člen]
21:06 | 18.dubna 2011
Honzix> Další den ráno ti opravdu na dveře zaťuká nějaká osoba, že by chtěla ochranu při cestě do vesnice. Když se na ni ale koukneš blíž, uvidíš, že je to tvůj blízký přítel z vesnice.
Dax> Ulovil jsi 3 zajíce, vodu máš. Když jsi přišel do jeskyně, ten cizí muž už byl při vědomí, otec nikoli. Ten cizí muž se tě zeptá : "Co je s tvým otcem?"
444.
16:45 | 18.dubna 2011
jop a ještě mám stopařskýho psa(vořech,kříženec lovecké rasy a stopařské (xD)

"Sakra.." cizícho chlapa podepřu a otce vezmu přes rameno a donesu je do nejbližšího úkrytu.Dám jim nějaké bylinky do ran a odejdu pryč na lov a pro vodu.
Zobrazeno 71-80 z 523 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4691 sekund