Honzix>> Ráno se na tebe kamarád podívá a řekne : "Půjdeme prozkoumat okolí, dobře? Pokud nic nenajdeš, vrať se sem, pokud jo, houkni na mě." S těmi slovy ti podá jídlo a vodu a vyjde ze dveří. Pak se ještě obrátí a řekne : "Jdu na jih, pak to vezmu obloukem na východ. Tudíž ty jdi na sever a vrať se ze západu." Potom odběhne. |
Honzix>> "Dobře, zkusíme si tu najít i jídlo". Zazubí se na tebe a vkročí do domu. Po zběžném prohlédnutí najdete postel, jídlo, vodu. Kamarád ti řekne : "Zkusíme tu přespat, zítra se rozhlédneme kolem." klna>> Hospodský se taky usměje, ukáže ti pokoj a s přáním dobré noci tě nechá. |
,,Mé plány můžou počkat když mám k dispozici teplou postel a dobrej kšeft" usměju se na hospodského a následuju ho do pokoje. |
Honzix>> Dlouhou dobu se nic neděje, nikdo neotvírá, proto kamarád zabuší znova. Pak se na tebe obrátí : "No, vlastně si nejsem jistej, jestli bydlí zrovna tady. Setkal jsem se s ním jednou, v hospodě, kde mi řekl, že kdybych něco potřeboval, ať se obrátím na něj, pak mi popsal, kudy se k němu dostanu, ale já si tím fakt nejsem jistej." Zatváří se velmi kysele a znovu začne bušit na dveře. klna>> Hospodský odpoví se zadumaným výrazem : "Dobře, nějakou práci určitě najdeme. Co za to chceš? A, na jak dlouho se tu zdržíš? Já tě tu budu chtít do té doby, dokud budeš bavit lidi, ale ty máš určitě své vlastní plány. Víš co? Je pozdě. Ukážu ti tvůj pokoj a ráno mi řekneš, co plánuješ." |
hmm, nabídka je to dobrá. Až moc dobrá. Normální člověk by nejdříve chtěl nějakou zálohu. To smrdí. Pomyslím si. Že by mě tu chtěl zdržet ? Ne, zase až tak rychle se nevinky nešíří. tomu davu sem zdrhl tak před pár hodinama. I když... Alesoň to zkusím. Řeknu si. ,,No tak dobře, ale musím vám alespoň s něčím pomoct. Třeba v kuchyni." Řeknu pod záminkou dostat se k hospodskému blíže (obrazně řečeno). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2571 sekund |