Omlouvám se, teď jsem tu chvíli nebyla a ani přes velikonoce nebudu, tak to kdyžtak berte s rezervou. Honzix> "Jo, kamaráde, to já taky." Když dojedete k jeho příteli, řekne : "Sorry, ale do tohohle se míchat nechci. Jeďte prosím jinam." Dax> Otec se probudí, sní zajíce a vypadá to, že se mu vracejí síly. Potom odpoví : "Matčinu knihu nemám, ale zeptej se toho cizince. Myslím, že zítra už bych byl schopný se do vesnice dostat. Mimochodem, nevíš, kdo je ten cizinec?" klna> Lidem se tvá hudba celkem líbí, hostinský za tebou přijde se slovy : "Pokud mi tu budeš hrát, zaplatím ti jídlo a pití a nechám tě tu přespat, co ty na to?" |
No já nwm,Hepo,nenapíšeš tady třeba tkovej rozvrh kdy tu budeě a kdy ne? abysme aspoň mohli očekávat odpověď,protože někdo může chybět a pak takhle... |
Du do hostince a začnu hrát na loutnu, u idíme co na to řeknou... mě to nevadí, že se postavy setkaj. <i> |
Já jsem teda pro,to aby sme se setkali all postavy Sakra... a) Pokud otec spí,tak se ho pokusím probudit a řeknu mu : "Otče tu máš zajíce,je fakt dobrej,musíš do sebe něco hodit,jiank zítra nebudeš mít sílu na ten pochod,nechci tě tady nechat,ale kdyby se tvůj stav zítra zhoršil,vydám se do vesnice sám a donesu pomoc,nemáš náhodou matčinu knihu bylinek?,Koukl bych na to přes noc a našel něco na horečku a na hojení,ten cizinec vypadá jako bylinkář,nebo nějakej šarlatán,možná ti pomůže,zítra si s ním o tom promluvím. b) Tak mu řeknu : -||- |
Honzix> "Dobře, v jedné odlehlé vesnici mám přítele, možná se u něj budeme moci schovat." klna> Jakmile se dostaneš z města, trochu si oddechneš a dojdeš do takové malé, zapadlé vesničky. Dax> Začne rozdělávat oheň, ale pořád se tiše pochechtává. Když se vrátíš, cizinec spokojeně spí, vypadá to, že snědl 2 zajíce (nezbylo z nich nic poživatelného). Otec vypadá nemocně, hází sebou a má nesmírně horké čelo. Souhlasíte teda všichni s tím, že se jako postavy můžete setkat? |
"Přestaň se řehtat,jinak tě zas střelím... a po druhé už se trefím.Hejbni s tím ohněm,jinak tady skejsem do druhýho dne rozděláváním ohně,je to tady nebezpečný a já bych rád byl na zítřejší oběd doma." Zasyčel jsem a hodil mu mapu. "Doufám že se otec zítra probere,jsme asi 30 kilometrů jižně od nebližší vesnice,s otcovým tempem chůze,kdybychom vyšli v šest hodin ráno,tak jsme druhý den v 10 hodin ve vesnici." "Mimochodem,abych nevypadal jako naprostej hajzl... co si dáš? Zatím si to promysli,já to půjdu obkouknout okolo.",Řekl jsem a vyšel jsem z východu,ještě sem se obrátil na cizince a řekl : "Doporčuju hřbet,ale každej má rád něco jinýho." A odešel jsem. |
Dobře, ale nesnaž se mě prásknout, vim kde bydlíš. Řeknu a vyskočím z okna. Na každém rozcestí zatočí tak, abych se dosstal z města. |
Hepaa> Říkám mu: "Řekl bych, že budou čekat, že tě oloupím uprostřed lesa. Takže až dojedem doprostřed lesa, tak se rozjedem co nejrychleji a co nejdál." Zbalil jsem si: Meč, malou dýku, knihu jménem: "Jak zvítězit v souboji", kompas (pokud tam existuje), talisman pro štěstí a nějaké jidlo a pití. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4208 sekund |