Zapomenuté heslo

Dračí doupě

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
463.
Hepaa [VIP člen]
17:25 | 23.dubna 2011
Omlouvám se, teď jsem tu chvíli nebyla a ani přes velikonoce nebudu, tak to kdyžtak berte s rezervou.
Honzix> "Jo, kamaráde, to já taky." Když dojedete k jeho příteli, řekne : "Sorry, ale do tohohle se míchat nechci. Jeďte prosím jinam."
Dax> Otec se probudí, sní zajíce a vypadá to, že se mu vracejí síly. Potom odpoví : "Matčinu knihu nemám, ale zeptej se toho cizince. Myslím, že zítra už bych byl schopný se do vesnice dostat. Mimochodem, nevíš, kdo je ten cizinec?"
klna> Lidem se tvá hudba celkem líbí, hostinský za tebou přijde se slovy : "Pokud mi tu budeš hrát, zaplatím ti jídlo a pití a nechám tě tu přespat, co ty na to?"
462.
9:11 | 23.dubna 2011
Hele, tak kdy budem hrát?
461.
22:54 | 21.dubna 2011
No já nwm,Hepo,nenapíšeš tady třeba tkovej rozvrh kdy tu budeě a kdy ne? abysme aspoň mohli očekávat odpověď,protože někdo může chybět a pak takhle...
460.
9:48 | 21.dubna 2011
Du do hostince a začnu hrát na loutnu, u idíme co na to řeknou...
mě to nevadí, že se postavy setkaj. <i>
459.
22:23 | 20.dubna 2011
Já jsem teda pro,to aby sme se setkali all postavy
Sakra... a)
Pokud otec spí,tak se ho pokusím probudit a řeknu mu : "Otče tu máš zajíce,je fakt dobrej,musíš do sebe něco hodit,jiank zítra nebudeš mít sílu na ten pochod,nechci tě tady nechat,ale kdyby se tvůj stav zítra zhoršil,vydám se do vesnice sám a donesu pomoc,nemáš náhodou matčinu knihu bylinek?,Koukl bych na to přes noc a našel něco na horečku a na hojení,ten cizinec vypadá jako bylinkář,nebo nějakej šarlatán,možná ti pomůže,zítra si s ním o tom promluvím.
b) Tak mu řeknu : -||-
458.
20:48 | 20.dubna 2011
Hepaa> "Tak jo. Doufám ale, že nás nenajdou."
457.
Hepaa [VIP člen]
20:45 | 20.dubna 2011
Honzix> "Dobře, v jedné odlehlé vesnici mám přítele, možná se u něj budeme moci schovat."
klna> Jakmile se dostaneš z města, trochu si oddechneš a dojdeš do takové malé, zapadlé vesničky.
Dax> Začne rozdělávat oheň, ale pořád se tiše pochechtává. Když se vrátíš, cizinec spokojeně spí, vypadá to, že snědl 2 zajíce (nezbylo z nich nic poživatelného). Otec vypadá nemocně, hází sebou a má nesmírně horké čelo.

Souhlasíte teda všichni s tím, že se jako postavy můžete setkat?
456.
23:05 | 19.dubna 2011
"Přestaň se řehtat,jinak tě zas střelím... a po druhé už se trefím.Hejbni s tím ohněm,jinak tady skejsem do druhýho dne rozděláváním ohně,je to tady nebezpečný a já bych rád byl na zítřejší oběd doma." Zasyčel jsem a hodil mu mapu. "Doufám že se otec zítra probere,jsme asi 30 kilometrů jižně od nebližší vesnice,s otcovým tempem chůze,kdybychom vyšli v šest hodin ráno,tak jsme druhý den v 10 hodin ve vesnici." "Mimochodem,abych nevypadal jako naprostej hajzl... co si dáš? Zatím si to promysli,já to půjdu obkouknout okolo.",Řekl jsem a vyšel jsem z východu,ještě sem se obrátil na cizince a řekl : "Doporčuju hřbet,ale každej má rád něco jinýho." A odešel jsem.
455.
21:01 | 19.dubna 2011
Dobře, ale nesnaž se mě prásknout, vim kde bydlíš. Řeknu a vyskočím z okna. Na každém rozcestí zatočí tak, abych se dosstal z města.
454.
20:59 | 19.dubna 2011
Hepaa> Říkám mu: "Řekl bych, že budou čekat, že tě oloupím uprostřed lesa. Takže až dojedem doprostřed lesa, tak se rozjedem co nejrychleji a co nejdál."

Zbalil jsem si: Meč, malou dýku, knihu jménem: "Jak zvítězit v souboji", kompas (pokud tam existuje), talisman pro štěstí a nějaké jidlo a pití.
Zobrazeno 61-70 z 523 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červen 2026
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2683 sekund