Honzix>> "Jo, kamaráde, mě taky ne. No, můžeme to zkusit, nebo se můžeme mrknout po okolí, třeba objevíme nějakou jeskyni nebo skalní úkryt. Ale jak chceš." |
Hepaa> "Nějak se mi to tu nezdá." říkám. Pokračujem dál k chalupě. |
Honzix>> Přijedete k takovému temnému místu, vidíš chalupu, kolem ní hustý, temný les. Kamarád řekne : "Tak, jsme tady. Snad nás tu nechá, ale mluvit nech prosím mně. Jo a řeknu ti, dej si pozor na to, co děláš. Je fakt divnej a vůbec nevím, co by mohl udělat." |
Dax> "Já si vlastně nic nepamatuju. Nevím nic od té doby, co jsme se rozdělili .. pamatuju si, že jsem běžel lesem a pak už nic." Honzix> "Dobře, ale musíme být v opravdovým maléru, že jedeme za tímhle." klna> "První den nic, pokud mi tu budeš držet lidi i dál, chci čtvrtinu z každé přijaté částky." |
,,Jaký podíl z od lidí vybranných peněz budete chtít ?" zeptám se. |
"Nemám ani páru,viděl jsem ho sklánět se nad tebou,neviděl jsi někoho,když jsi upadal do bezvědomí?No a i kdyby nepomohl,základy bylinkářství znám,tak kdyžtak něco splaším,teď už se nehýbej a spi,jinak se ti otevře rána(za předpokladu že nějakou má),jen poslední otázka,jak se ti to stalo,myslím to zranění.A promiň že jsem přišel pozdě..." |
Honzix> "Hum, promiň, spoléhal jsem na tohohle. Ale .. no .. znám ještě jednoho člověka, který by nás u sebe mohl nechat, ale je trochu divnej." |
Hepaa> Řeknu: "Tak kam teda pojedem? Neznáš nějakého přítele, který by se do toho míchal?" |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2465 sekund |