Fire:
Je tam nějaký muž v černém hábitu a vystrašeně křičí: "Utíkejte! Napadli nás orkové! Všechno to tu vypálí!" A pak už jen vidíš, jak utíká mezí hořícími domy a ork mu zasekává do zad sekyru. |
Já: Bouchnou silou na svou dřevěnou postel a dojdu ke dveřím, otevřu. |
Fire: Chvíli ležíš a po 10 minutách někdo zaklepe na dveře. |
Já: Sbalím si všechny potřebné věci, co by se mi mohli šiknout, uniformu si oblíknu a své civilní oblečení poskládám a také sbalím. Nějakou chvíli se pokusím odpočinout, moc jsem totiž nespal. |
HRA č. 1 začíná!
Fire: Takže. Příběh začíná v tvém domě hodinu před tím, než máš jít na loď. Vesnice je malá, je tam jen tvůj dům, dům starého mlynáře, hospoda, 3 další obytné domy, pošta a kostel. Co uděláš? |
Dobře. =) Co takhle začít v jednom a Daisuke se pak přidá (na první úrovni)? =) |
Jméno: Fire (Zapisuje se "Fir36e" Rasa: Člověk Povolání: Překupník, ochránce Je to sice mimo, ale napíšu něco o sobě.. aby to nebylo takový vadný Je mi asi 21 let, nevím jestli přesně, mám mnohem důležitější věci na práci, než takový hovadiny. Narodil jsem se v jedný malý vesničce, táta byl obchodník a ze mně chtěl toho obchodníka udělat taky. Já jsem sice odporoval, ale marně. Máma mi umřela, ani si jí nepomatuju, zemřela chvíli po mém narození, no a celou odpovědnost za mě nese táta. Když jsem se teda začal věnovat obchodování; vůbec mě to nebavilo, a stejně jsem byl jeden z nejlepších.), jednoho dne jsem se vrátil domů a táta už nebyl mezi živými. Byl pověšenej uprostřed místnosti. A na stole ležel naškrábanej dopis, proč se objesil. Vlastně poté jsem se dal do armády, sloužil jsem pilně 3 roky. A jednou k mně domů přišel nějaký uniformovaný muž, a nabídl mi práci "ochránce jedné obchodní lodi", proč bych to nevzal? Peníze za to byly, takže vše ok. |
Počkat, takže nehraješ?
A jak "hrajte beze mě"? Vždyť jsi zatim jedinej!
Přidejte se ještě někdo, prosíím! =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3948 sekund |