Daisuke: Asi těžko. Musíme počkat na Firovu reakci. Napíšu mu. Tak hloupý není, takže si tě všimnul. |
Naštvu se a po jednom hodím kudlu! Utrhll... Garfleer... Gorllling a Youerwiil?! (Stůjte... Zbabělci... To si říkáte Orkští bojovníci?!) Začne mi z pusy téct slina a rozeběhnu si rychlostí k osobě.. natáhnu meč a jak kolem něj proběhnu useknu mu hlavu? |
Daisuke: Ty sice nejsi moc pověrčiví, ale oni ano a listí se dost bojí, k člověku u skály nepůjdou ani omylem. Utečou od tebe, jako od bezvěrce. "Kirr Mochk!" ("Neporoučej nám!" |
Pak jsem PJ já . Rozdělím se s Orky a poručím jít se mnou za osobou aby ji zabili.. Začnu po ní střílet kuší. |
Nejdřív tam musíš jít. Jídlo uvnitř opravdu je. (Už to je nějaké dlouhé, asi to budeme chýlit ke konci, takže se nedivte, když ztrátou logického uvažování zemřete. |
Díky. Otevřu krabičku a podívám se jestli je uvnitř jídlo.. Haleriil Kratriousll Barills Torth's. (Velmi krásné zbraně..) Kareliij Bvuldaar Naamigr!! Vytáhnu kuši a začnu po osobě s listím střílet. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4554 sekund |