Já: Chvíli se dívám jako bych byl z kamene vytesanej. "Jak to řikal, tu řeku? Helarie, Hel.. Heleria", řeknu a pozvednu prst, jako bych jsi byl na 100% jist. Vím, kde přesně je, a není náhodou zobrazena na té mapě?" Zeptám se sám sebe a podívám se na mapu. "Možná je to tahle.." |
Daisuke je mrtvý! Fire: Rozstříkne se krev a ork zemře. Z nebe sestoupí jakýsi zářivý obrys člověka a říká: "Pokud chceš zemřít, pokoř nepřátele. Pokud chceš žít, pokoř válku! Již nedopouštěj se vražd a budeš zachráněn. Dojdi za prastarou řeku Heleria a tam najdeš klíč ke spasení sebe a všech národů." S těmito slovy se zářivá silueta vznesla zpět do nebe. (Nejsem věřící, ale připadalo mi to, že se to tam bude hodit. )
-------------------------- INVENTÁŘ Kus mapy (odkaz) Dva listy? Služební zbraň -------------------------- |
,,Blbej ork!" řeknu a odflusnu si, ostrím rázem mu do lebky zaseknu meč. |
Sorry,tuhletu hru znám,strašně mě baví,až někdy bude místo tak se přidám Jméno : Oblivion Rasu :Temný elf Povolání :Kouzelník |
Daisuke:
---------------------------PADADAM, PAM!-------------------------------- Udělalo se ti hrozně špatně, zvedla se ti teplota a omdléváš. O čem myslíš, že se elfové bavili? Proč myslíš, že jsem psal "neověřeno"? Vážně, ani to nijak nevyzkoušet...
Počkáme na Fira, protože se může stát něco nepředvídatelného. Ale když ne, tak... jsi mrtvý! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3005 sekund |