Já: Vezmu mačetu a seknu mu do ruky. Pokud se něco zvláštního neděje - Pak ho kopnu kolenem do rozkroku s doufáním, že ho má. Pokud se něco zvláštního neděje - Pak utíkám. |
Trundalf Je tam banka.. ale můžeš si uložit 8 000 zlaťáků.. máš jich 10 000 což je (tak plácnu) 1 zlaťák = 1000 Kč... 10 000 000 máš u sebe a uložíš si 8 000 000 a máš u sebe 2 000 zlaťáků = 2 000 000 =) Wow! |
Vojife Dostanou se k tobě a natáhnou po tobě ruku (teď vidíš jak se jim vysune ruka z hábitu jak mají takovou lávovitou kůži.. co uděláš? (mimochodem (vím že to tak není) ten kyanid je jakoby jedovatá kyselina) |
ok sry TAk jestli tam banka je tak: k dojdu k bance. a jestli tam neni tak: dojdu ke svému baráku |
Klnavoda > Nevíš, jestli tam banka je. A musíš se k ní dostat. Nemůžeš udělat tolik kroků najednou. Já: Prostě ( jak už jsem několikrát opakoval xP ) utíkám oknem se zbraněmi, které už jsem vyjmenoval ( xP ) a cestou ( jak už jsem opakoval xP ) nemíchávám do pití jed. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.9862 sekund |