Daxter> jo tak, no tak dobře ale má jen jedno zvíře, a max do koně |
rara : většina lovců si ochičli nějaké zvíře,to je rozdíl mezi lukostřelcem a lovcem ale nemusí,prostě já sem zvyklej že když se hraje drčák ve velkým tak vždyky mahí lovci nějaké zvíře,třeba psa nebo něco podobnýho |
No tak klidně budu vypravěč ok příběh se bude odehrávat ve středověku, platidlo: Zlaté mince,popřípadě dukáty kouzla: po naučení se u mága a nebo při povolání mág zvířata: koně atd. po velikém trénování budete moc získat titul drakobijec a budete si moc osedlat draka Hlaví hrad bude lidský, se strážemi atd. vstup pouze lidská rasa, ostatní budou tábory nebo opěvnění, orčí skřetí atd. Rasy: člověk, orc, skřet, troll,nymfa Povolání: Lovec, bojovník, lukostřelec, stráže, kouzelník, poutník atd. No a já postavu budu mít taky Jméno: Ekorios Rasa: člověk Povolání: Lukostřelec zbraň: luk, šípy, dvě malé díky a meč na zádech 21,cestovatel, nikd enení jeho domov, ostažitý, vycvičený ze svého života |
nwm ale až bude vypravěč tak se připojím jinak tu sou údaje a něco o mé postavě : Jméno : Actimel Rasa : Orc Povolání : Lovec Oblíbená zbraň : Luk,dýka 19 let,žije sám,naverbovali ho vojáci když mu bylo 15,potom se k rodičům nevrátil,žije sám. Omlouvám se za to jméno,ale je to vlastně moje krycí jméno,páč sem furt nachcípanej xD mám i tkovej nick ve většině her |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2767 sekund |