Hepaa> Jdu tedy sehnat dřevo. Inventář: Falangova píka (oštěp) Malá dýka Malý štít Luk Šípy |
Honzix>> Proplížíte se pryč, asi po 200 metrech se zvedne, chvilku běží pryč a pak se zastaví před zamaskovanou jeskyní a řekne : "Tak tady teď bydlím. Nemám ale jídlo pro všechny, proto já skočím pro něco na zub a vy nasekejte něco na podpal." Inventář si můžeš vybrat sám .. |
Honzix>> Kamarád se teda obrátí a zasykne na něj odpověď : "Souhlasíme, až na to, že to nebyl náš dům. Máš nějaké zásoby?" Odpoví : "Mám trochu jídla a znám to tu dost dobře na to, abych věděl, jak si sehnat další. Taky vím, kde teče řeka, mám koně. Mám i luk a meč. Teď se ale hlavně musíme dostat pryč, zkuste se potichu plížit za mnou." |
Honzix>> Zaslechneš tichou odpověď : "Viděl jsem, jak vám vypálili dům, mně to taky udělali, sleduju je už hodně dlouho. Sice je neznám, ale mohli bychom se spojit a pomstít se, co vy na to?" Kamarád se na tebe ohlédne : "Tak co říkáš, jo nebo ne? Já myslím, že je to dobrej nápad." |
Honzix>> Tvůj kamárád se na tebe vrhne, srazí tě k zemi a řekne : "Co blázníš? Vždyť nás hledají, teď nás určitě objevili!!" Ty ještě vidíš, jak se ten obrys člověka začne plížit k vám, když tu na něho ten kamarád sykne : "Stůj. Co po nás chceš?" |
Honzix>> Uslyšíš odpověď : "Zkusíme se odplížit pryč, třeba nás neuvidí.", nicméně tebe zaujme pohyb, který si zahlédl koutkem oka. Když se podíváš pořádně, vidíš obrysy člověka. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2041 sekund |