Honzix> "Člověče, to jsem nevěděl, že vstáváte tak brzo. A, ty to vidíš moc růžově. Znovu ti říkám, zničit to doupě bude těžký, musíme mít plán. Zatím vám ukážu mapu." Vytáhne zamotaný svitek ze své brašny a ukáže vám ho, vy vidíte zdařilou, barevnou kresbu. |
Hepaa> Ráno se probudim. Citím, že dneska bude krásný den. Vidím, že ostatní spí, takže je jdu probudit se slovy "Vstávat. Už je ráno a dneska nás čeká menší prohlídka a zničení doupěte". |
Honzix> "Myslím, že zas tak jednoduché to nebude. Mají ho dobře hlídané. Ale máš pravdu, ráno je moudřejší večera, ukážu vám ho zítra, vlastně vám potom můžu ukázat mapu, co jsem vyrobil." Díky, přesně to je ono |
Hepaa> "Tak tedy jdem do toho doupěte a prohledáme to tam. Jestli bude to doupě ze dřeva, tak ho spalíme. Ale dnes už je pozdě. Půjdeme až zítra." řeknu jim a jdu si lehnout někam do trávy. |
Honzix>> "Myslím, že vím, kde mají doupě, můžeme ho zkontrolovat." Prosím, piš víc, než 1 slovo nebo větu, zkus mi s tím příběhem trochu pomoci, třeba co budeš dělat, kam jdeš nebo něco takovýho, nějak mi nejde furt vymýšlet, jak to bude dál. |
Honzix>> Cizinec po dovyprávění příběhu chvíli tiše sedí, potom si odkašle a řekne : "Myslím, že bych vám mohl pomoci. Ale na oplátku pomůžete i vy mně, dobře?" klna>> Hostinský ti na hlavu navlékne šátek, abys nic neviděl, potom ti vezme loutnu a řekne : "Tohle nech tady. Vlastně, dej nám všechno, co u sebe máš, nechceme nepříjemnosti." Pak ztichne a neodpovídá na tvé otázky. |
Jdu tedy s nimi. Začnu hrát na loutnu. ,,Na ulehčení situace" vysvětlím. ,,Kam mě vlastně vedete ? Ty prachy klidně vrátim. Nemusej na mě posílat temné bratrstvo či co. Nechcete mě doufám obětovat vašemu emnému pánu ? Znám pár lidí kterejm se to stalo... dobře, neznám je, ale znám o tom příběhy." |
Honzix> Když se vrátíte, váš neznámý přítel tam už čeká. Podáte mu dřevo a posadíte se, zatímco on začne dělat jídlo. Řekne : "Tak, povězte mi váš příběh". |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2943 sekund |