Zapomenuté heslo

Vymyslené príbehy.

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
71.
Vojife [VIP člen]
13:29 | 29.prosince 2010
Tohle je můj příběh do Vánoční SG soutěže, tak ho sem dám.
(Musely se v něm vyskytovat slova "Ryba", "Strom", "Kika", "Mája" a "Prase" ;D)
:

Psal se rok 2129 a jednou Kika šla o vánocích do lesa pro stromeček. Vesele šla po zakroucené pěšince, všude kolem krásná scenérie a čistá obloha. Byl soumrak a přesto bylo celkem teplo. 38 stupňů ve stínu. To víte, globální oteplování se projevilo. No a jak tak šla, za chvíli, u vstupu do vojensky chráněné oblasti lesa, potkala Máju. "Kam jdeš?" zeptala se. "Pre vianočný stromček" odpověděla Mája a tak tam šly ve dvou. Tak míjeli strom po stromu a za nějakou dobu se dostali na mýtinku s jedním krásným stromkem. "Ten chci já!" zakřičely obě zároveň a vrhly se k němu. Tam začala velká bitva a... Pokud chcete, aby vyhrála KIKA, stiskněte JEDNIČKU. Pokud chcete, aby vyhrála MÁJA stiskněte DVOJKU... A tak Kika Máju / Mája Kiku zabila. Hned toho litovala a začala plakat. Pak zařvala "Proooooč?!?!" Zamyslela se. "Vlastně kvůli stromečku!" a tak byla šťastná, že stromeček získala. Nebyla ale šťastná dlouho. Viděla totiž zlaté prase. A nevypadalo moc nadšeně. A zlaté prase ji začalo honit. Ona u sebe ale naštěstí vždy nosila zásobu ryb, pro případ, že by se dostala na tropický ostrov, na kterém by nikdo nebyl, všechny ryby by v tom území byly vyhynulé a ona sebou měla jen pánev a rybí koření značky FishYum; což se v dnešní době mohlo stát celkem snadno. Tak jednu rybu vzala a hodila ji za zlaté prase. Prase zakvičelo, otočilo se a vrhlo se k rybě. Kika/Mhaja neváhala, skočila na zlaté prase, zaperformovala svůj slavný Protiprasný hmat s trojitou otočkou a tvrdou botou, a zlaté prase se v tom okamžení svalilo na zem. Když se probralo, poblahopřálo ještě Kice/Máje k vítězství a s tichým zlatým kvičením a zlatým chrochtáním se vytratilo. Tak Kika/Mhaja získala... Pokud chcete, aby povídka končila slovy "svůj vysněný stromeček", stiskněte TROJKU. Pokud chcete, aby povídka končila slovy "pověst slavné bojovnice", stiskněte ČTYŘKU. A pokud chcete, aby povídka končila slovy "deset let vězení za vraždu a týrání zvířat", stiskněte DVĚSTĚČTYŘICETDEVÍTKU.
70.
21:18 | 1.listopadu 2010
Je vas hodne offtopic vrate sa k teematu ....
69.
20:57 | 1.listopadu 2010
Hepaa: Taková fakt trapná.
Psal jsem jí dávno. ;-D
68.
Vojife [VIP člen]
20:42 | 1.listopadu 2010
Díky. =)
A u soutěží jsem to bral jako samozřejmost, já myslim celkově.
(Jo, ten s tou rukou je divnej. )
67.
Hepaa [VIP člen]
20:33 | 1.listopadu 2010
Vojif > Jasně, však do soutěže by to určitě nikdo nekopíroval
Mimochodem, oba příběhy jsou skvělý
Ten z tý iPhonový chaloupky je dokonalej a ten s rukou : trochu jsem měla problém s pochopením (ale docvaklo mi to ) .. a je taky skvělej
Fakt dobře ty!
66.
Vojife [VIP člen]
20:13 | 1.listopadu 2010
Hepaa > Já jsem je tea dělal sám.
65.
Hepaa [VIP člen]
18:47 | 31.října 2010
Fir > Díky
A jakže se jmenuje ta tvá povídka? (tu si prostě musím přečíst )
64.
9:43 | 30.října 2010
Hepaa: www.aragorn.cz > Články > Vyber si žánr ^^
Je tam aji povídka ode mě, ale je dost stará.

Sci-fi středověk ? To jsem jakživ neslyšel
63.
rara01 [profi hráč]
20:45 | 29.října 2010
Nebo se my více zamlouvá středověk, scifi středověk... Prosím ( Ano vím že triple ale potřebuju návrh)
62.
rara01 [profi hráč]
20:36 | 29.října 2010
Napadla mě nějaká 2 sv. na pokračování
Zobrazeno 1-10 z 71 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3460 sekund