O láske 2 ludí Kde bolo tma boli žili dvaja ľudia.Chlapec a dievča.Chlapec býval úplne inde ako dievča a s dievčaťom si len písal.Dievča malo v poslednom čase veľlmi zlú náladu a pohádalo sa s jej najlepšiou kamarátkou.Bolo veľmi smutné a premýšlalo.V tom si všetko uvedomila.Písali si s jedným chalanom na ktorého bola pred tým zlá tak mu napísala že jej to je ľúto a že je ten chlapec strašne super a či o tom vie.No a tým to začalo.Dievčaťu akoby úplne preskočilo a začala vnímať svet s tej lepšiej stránky.S chalanomviedla dobrý rozhovor a navzájom si pekne písali až s toho vznikla láska.Dievča to velmi zmenilo a odvtedy je velmi milá... a dokonca s tým chalanom doteraz chodí a miluje ho s celého srdca a den čo den je s ním v kontakte,volá mu každé ráno či poobede,píše si s ním... S tohto obyčajného super vznikla láska.Aké je ponaučenie?Bud k ľudom taký aký chceš aby boli oni k tebe. Nudila som sa xD |
Včera jsem požil moc kafe (2-3 hrnky), a psal jsem jak šílenec. Teď jsem s fantazií na nějakou řádnou zápletku, dost v.. v.. ve Worldu? ;-P |
Mhaja: Ještě jsem k tomu dodal: No a dál jsem to ještě nevymyslel. ;-P |

Fir- co no a? A nic len že je to fajn príbeh xD ale treba ho dokončiť a dať tam niake zapletenie ... proste nieco aby sa tma stalo.... rozumieš? |
Mhaja: No a? Martin je docela známé jméno, v Česku. A navíc mě jiné nenapadlo, David je moje jméno, a Martin je.. no prostě Martin! |

Fir celkom dobré ale chcelo by to aby sa tam ešte niečo stalo niečo lepšie aby to bolo napínavé napr. ked utiekol niečo sa mu prihodilo a tak .To ma dostala že tam hral Martin xD.Alebo ten monokel a pästou do oka . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3199 sekund |