Já ti to přeji... za to já nemám žádnou holku =( Hele mě tu ale chybí Vojife xD |

Daisuke-ne neni ale chodi sem ale neprihlaseny hrať abo chodí cez môj účet .nebudem to tu písať kebyže je tu regnutý . |

No a kebyže vieš aké mám každý den sny .Ale mám s ním jeden velký spoločný sen .Ktorý si chcem splniť a dufam že sa mi podarí . |

Daisuke-čo teba nezaujíma ja a kika vieme svoje .No ked si taký zvedavý tak to napíšem v skratke : Mhaja sa vám zabuchla do Dypiho |

Ja sa bavim s tým naj kamošom už od duhej triedy a na zaciatku sme sa neznasali a postupom casu sa znas stakli priatelia a teraz najlepsi kazdy den sme spolu a neveim si predstavit ako by som bez neho mohla byt.No a posledné 2roky ...to je jedno |

A ešte nemám rada biflošov! Ja mám jedného kamoša volá sa Zdeno ten ked je vonku kks pekný je ale furt provokuje ho nahanam po celom sidlisko to je moj fackovaci panak to sa neda ho nemlatit. |
Mě se dříve líbila holka a chodili jsme spolu 6 hodin ve škole xDDD |

Tak sem píšte čo si myslíte o babách a chalanoch.Aké dievčatá sa vám páčia alebo aký chalani sa vám páčia a tak dalej . Tak mne sa páčia chalani: čierne vlasy a modré oči potom modrooký blondáci potom ciernovlasý s hnedými očami a ešte hnedovlasý s modrými očami.A ešte špinava blon a mode abo hnedé oči xD.No a pravdaže nemám rada žiadnych tučkov ale takých ktorý dbajú o svoje telo.čiže svalnáčov .No a čo si myslím o chalanoch?Nájdu sa rôzny od romantikov po drsnákov tých mám najradšej ale neznášam tučkov,a niake socky vychudnuté čo sa nechajú zmlátiť a niakych nepríčetných... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4135 sekund |