Jaký se mi líbí kluci? No to je mi jedno jak vypadá. Hlavně aby byl milej a nepodváděl mě. |

Fir- notak ja mam velky vyber to hej Ale mám iné plány xDA inak co si písal že s aobídeš zatial bez holek a bez chalanov pravdaze xD mal si dat ze eln bez holek xDXDXDXD. |
Mhaja: Ty máš teda pořádně velkej výběr. (o.o) *blond hair with blue eyes* ten kdyby byl za války měl by velkej + u Nacistů. Jaký holky se mi líběj? No, tak.. já jsem se zatim spokojil bez holky (- a kluka, samozřejmě ). Největší kráska pro mne je "Jennifer Anistone". Snad všichni znáte "Friend's". |

lol tak to ja som bola minuli tyzden tyzdennicka a cerstvo zotrem tabulu a to z nieco je ze som ju zotrela a postavila sa zo stolicky .No tak zotrem ju sadnem si a co nevidim debil Pišta začne robit sketsche po tabulu kks ja som sa hrala s kamosovym pravitkom ktore malo 30cm tak pridem k nemu ako k Pištovi drbnem mu s tym pravitkom po halve a on ze au čoje Maja?Ja nato: ty debil ty nesi komplektny ze?!?on ze : preco,co som zase spravil?ja nato:kokos ja zotrem tabulu a ty mi nanu kreslis,si to pekne zotres ty buze***t.A on ze: dobre dobre Maja sa ok.A este potom od nervov som ju drbla po halve este raz s tym pravitkom no a ostalo s toho pravitka len 27cm .A kamosovi co patrilo pravitk hovorim ze: Emčo?prepáč ale zlomilo sa ti pravítko.vadi?ale to ne ja to števova hlava!xD |
Mhaja > xDDD To jedna holka mazala tabuli a jeden kluk... ta bude hnusná budou tam šmouhy xD ta po něm hodila tu houbu že měl celou tvář bílou xD |

Vidíš dobrý nápad xD kebyže vidíš spolužiaka .Sme s apoškriepili v škole s jedným spolužiakom a ja som sa na mom rehotala...a cela trieda mu pindala že čo ide do mna a ja som sa už nasrala a drba mu a on jak cel ísť už na mna tak zasiaholešte Gabo a zašal ho sácať až k tabuli že dokoho?dokoho?xD Gabo je dobrá ochranka ja vždycky že Gabo?Ten a ten mi robí zle.gabo?Pišta na mna čumí.xD |

Daisuke-nebuť smutný ja som mala chalanov len 2v škoke potom v druhom ročníku 2 a v piatom jedného no a cez net asi 20 .Tak ale čo ty vieš len čakaj raz sa dočáš tej pravej |

jo Vojif no a diky Daisuke ja musim všetko prešpekulovať a doymslieť a naplánovať po tomto lete to už musí vijsť .Slečna Maja sa vymaka a Srgt.Dipy neodolá Cez leto sice pojdeme aj stanovat bohvie co sa stane v tom velkom stane mojom vecer vonku kde su lisky a ked sa budem bat . |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2999 sekund |