nvm asi preto ze mi to viacery pripomenuli,dostala som sladkosti... nom jo a bola som s niekim na kom mi zalezi |

Nom jo aj pre mna ale toto bol jediny rok co ma valntín zaujímal |

Fir-všetci xD Jakub-dík .To som si ho zmenila schválne Ono to má predstavovať mna a dipyho to je moj naj kamoš aaa šak kika vi Inak dnes som s nim bola |
No tak moment! Největší milovník jsem tu já, kdo se opovažuje brát mi job? |

eldest aky romantik S tym naj kamosom je to uz vybavene vcera som za nim isla a pozozpravali sme sa dnes bol u mna bola sranda aj vonku sme boli . |
tady je druhá děkuji co nejuctivěji dívko má která mě v náručích obímá a lásku ke mně chová to však nezaslouží si někdo jako jsem já a proto moje duše se ptá proč ta láska je tak přehnaná. |
já složil básně pro kámošku:děkuji co nejuctivěji maminko má která mě v náručích obímá a lásku ke mně chová to však nezaslouží si někdo jako jsem já a proto moje duše se ptá proč ta láska je tak přehnaná. nebo děkuji co nejuctivěji dívko má která mě v náručích obímá a lásku ke mně chová to však nezaslouží si někdo jako jsem já a proto moje duše se ptá proč ta láska je tak přehnaná. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3240 sekund |