Já mám holku,ale na SG ještě není,nejde se jí tam přihlásit,má jaksi blbej email,a jí budu muset popřát na valentýna. |

Jakub-jj konecne mi ide net Fu PLS poradte mi co mam povedat kamosovi?ako sa s nim mam udobrit? |

si robím srandu len ale tak musím niečo vymyslieť bo ja mám aj druhý plán |

nikomu a ty?Ja sa s ním hcem len porozprávať .Proste na konci debaty mu poviem že: Si debil bez ktorého by sa nedalo žiť ja nvm |

Ahojky.Prajem vám všetkým pekný valentín . Píšte sem rôzne valentínky,priania...Alebo čo sa chystáte urobiť na valentína.Tak ja som sa pohádala s mojím naj kamošom a velmi ma to ranilo ale nemôžem to dať najavo...proste niektorý si myslia že som tej silnejšiej povahy... No a ...Takže mám plán ak budem môcť tak na valetína prídem za kamošom a dám si s ním menší pokec a dúfam že to dopadne dobre.Proste on je ten ktorý mi robí radosť,mám ho rada...Proste bez neho sa nedá žiť.Prežili sme spolu vela dobrého ale málo zlého.No a dufam že ešte prežijeme.... Tak čo vy? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2758 sekund |