*poslední řádek: ale mám jen 2 dvojky,nejsem taký(takový) vocas |
nemá být toto v básničkách? ale stejně:topím se v jedničkách Ne,ne dělám si srandu zas ale mám jen 2 dvojky,nejsem taky vocas |
Dneska je náš velký den,
pro cár papíru si jdeme jen. Prázdniny nám už konečně nastanou, všechnu nudu, co byla ve škole zaženou. Budeme chodit pořád ven, skoro v každý slunný den. Smát s kamarády se budeme, i v bázenu se vyblbneme.
Co ještě dodat v tento den? No snad už jen.. Prázdniny jsou holt krásná věc, kdo je nemá rád je pitomec. |
Tak já jdu spát, dobrou noc, zítra se tu s Vámi budu zase smát, už se na Vás těším moc |
Ale mne to je jedno , može mi to byť aj peť , jaá sa uzdravím snadno , ale keby som mohla vrátiť čas s5 =( |
povedal, povedal já tě jen litoval. Asi se jen tak neuzdravíš když u compu sedíš. |
Haha , tak to sa aj pekne rýmovalo , počuj povedal ti už niekto hovado ? Ak nie možem ti to povedať já , OMG ja veľkú chrípku mám =( |
Politujte tu chuděnku, dnes jsem měl k svačině topinku. Ale to s tim nemá co dělat, to jenom žádnej verš nemoh sem vyhrabat. |
No bohužial skoro nikto sa tu nesmeje , tak ak chceš dajme si betl , a hlavne teraz keď svieti slnko , ja musím nosiť sveter =( som totiž CHORÁ D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5474 sekund |