To víš, všichni umřeme, Jak se říká, musíme tam všici. Ale zrychlovat to cenu nemá. Je to sic jen pes, nebo ne? Ale když přiroste k srdci, Stejnou cenu jako člověk má. Rozhodně z okna neskákej, Radši zapomeň a na trampolíně si zaskákej. Vím, je to těžké, Taky mám velkou smůlu, Vem si ořechy vlašské A odpoutej se z kůlu. (Fakt jsem nevěděl, co u konce psát.) |
Na pamiatku už mám len jeho fotku no možno to bolo nechtiac Ale napísal svoju života konečnú bodku keď ubehol jeho eštelen 4. mesiac =´( A a pri jeho fotke stále pláčem a pomaly z okna skácem a rozmýšľam prečo ...veď je to len pes zrazu príde mama a povie : jeho mŕtvolu si nes =´( Stále nad ním rozmýšľam a nad svojim osudom pomýšľam a rozmýšľam či mám ešte žíť či moje srdce nemá už nemá bíť =´( A to je ten problém jednoducho ja mám v živote smolu Ale ja tiež niekedy zomriem a budeme v neby všetci spolu =´) |
Co se ti stalo s pejskem? Vím, že o tom asi nechceš mluvit. Ale kdyby přecejen, s tím sem, Pak zas můžeš tiše truchlit. |
Niektorý si myslia že je to sranda moja trieda je jedna banda, No to možno nikoho netrápy ale mojho psíka mi už nik nevráti =´( |
Mnohých to možno potešilo niektorých parazitov zneškodnilo No ja si na wowku robím peče lebo vonku tak hnusne slnko pečie D |
Ze všech jsem si dělal srandu tak si proti mě udělali bandu kdo chce být se mnou proti jim a dálší verš už newymyslím =) |
Mě by to teda starost nerobylo vubec i když, kamarádi řikaj že jsem blbec takže nevím proč, ale věřím jim možná že je to jen sranda, co já vim. |
možná bys měla bejt ráda, a zeptat se kamaráda jestli by mu to též vadilo Možná že viměnit se s tebou by mnohým starost nerobylo. |
Každý si tu robí srandu , robíte tu zo seba jednu bandu , a mne jedinej puká srdiečko , že som nedostala vysvedčko . =(( |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2153 sekund |