Prečo sem nikto nepýše ? asi vám došli rými D veď ja tu píšem riadky naviše z chaty sa až dými D |
Prečo sem nikto nepýše ? asi vám došli rými D veď ja tu píšem riadky naviše z chaty sa až dými D |
Ale teraz je to už zabudnuté jeho telo je už vychudnuté no uznám že sa tie slova nerýmovali ale aj tak by mi velmi vtedy nepomáhali |
Např. "Mě se taky dva pejsci utopili Měl jsem je rád, hodní byli." lehký |
2 nejsmutnější přiběhy, co se v tom životě seběhli.;( Mě se taky dva pejsci utopili, jorkšír a moje čivava no a když šli do nebe tak...jsem chtěl zabít i sebe ;-( |
Opravdu smutný příběh Můj pejsek mi do nebe taky zaběh Byl už totiž starý K tomu nemocný Padal na čumáček K životu ho držel jen háček Nemohl vyběhnout shody Měl nemocné nohy. Proto na útratu jsme ho museli dát. On života se musel vzdát Už mu nebilo Pomoci Tomíku, zůstaneš v mém srdci |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3474 sekund |