Notak dakto tu už napíšte Lebo mi zavreli letište xD Napíš tu aj ty robo alebo si len noob ? ![]() ![]() |
preco tu uz nikto nepise nejako toto tema upada ved ked sa niekto pomyli prepise Tak to urcite musi byt porada |
Ja sa tmy vobec nebojíím a o vašu ochranu nestojím ved je to moja kamaratka nazvala som ju smoliaratka D Viete tu je napisane zmenit heslo zatial ja na clnke chytam veslo a ja len cakam kym sa to nacita a kamart moje vlasy pocita D |
Jo, jo.. Blade Trinity. Nehraj si na Chucka Norrise, Dyť ve tmě bojíš se. |
Blade.. to je ten černoch n? Hustej film xD Nechci se s tebou věčně hádat Ani nechci ti mávat Odcházet kvůli takovým kravinám nebudu Radši tě z kopce zkopnu v sudu. Už mě nebaví tenhle sleng Ukážu prsty a řeknu jen "BANG"! xD |
Blejd protože někdo třeba nemusí vědět jak se to čte, do you know? Záchodky jsou vedle, budeš tam hnedle. |
Mnich je ale pitomec,
za chvíli s nim bude konec. Již nebude dýchat nadále tak končí život, pardále.
Jdu se dívat na Blejd trojku, před chvílí jsem zkouknul trojku. Celkem sranda to vám řeknu, nejspíš tady smíchy zdechnu! Hlášky jsou tam vtipný jako kráva, za chvíli mi z toho smíchu praskne hlava. |
Tak to je ale somár No ja som mala rušnešie ráno Keď som zistila že ma kusol komár D a ja si len povzdychnem ach joo D |
je to jako včeliček plný úl však on se chová jako vůl nevím co mám dělat když mě nenechá vyspat bracha šel do mého pokoje jak neandrtalec -.- |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2973 sekund |