Na to, že jsi nový, Pravidla dodržuješ a vidím, že se vyznáš vyznáš. To je úkaz velmi dobrý, To by v tom byl čert, kdyby z tebe nebyl správný SG hráč. |
bohužel teď nemám rým, ale přece jenom něco vím, že sem tu nový teď každý ví |
Nějak to tu zase ztichlo,
Měl jsem pocit, že se to vcelku chytlo. Doufám, že přispívat zas budete A bez veršů, když budete psát, Hlavu vám můj pes smete A pak jí ráčí ukousat.
Ne, psa nemám, to jen, Že to je jediné zvíře, Které, ještě jenom jelen, Mne napadlo v mé díře, Kde původně byl mozek, Už je tam ale jen kousek.
No, ale ahoj všichni, Já už jdu, Babi, už ztichni, Říkám, že jdu! ![]() |
Mhaja > Najednou... Ale běžte se o tom bavit někde jinde. |

omg ale mne teraz nejde o to co mi napisal daisuke on mi to len vratil ale odtedy co som odisla a potom som sa vratila tak odtedy nic zle nerobim a fir hned zacne nech nenadavam a pritom nic nerobim.Vas by to tiez nastvalo a je mi jedno ze je tu cheaty vo versoch hlavne to uz nerozoberajte lebo tuto su taky ludia co sa robia mudrcmi a zacnu to tu rozoberat a starat sa do veci do ktorych ich nic nieje.Premna za mna nech ma neminie trest zato ze to tu je kvoli mne of mne je to jedno. |
Hmm... jasné ty mi smíš nadávat že jsem si "vajica tejden nemyl" a pak se rozbrečíš že já ti nadávám! Jinak to byl vtip prostě se mi to tam hodilo i jsem se ti pomstil! xD |
Mhajo, zaprvé, nikdo proti tobě teď nic neřekl, zadruhé, nemluv sprostě a zatřetí, tady je to ve verších. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4002 sekund |