Zachvíli půjdu ven,
neboť je dnes krásný den a slunce svítí do oken. Koupat v bázenu se mi moc chce, proto jdu, ať ze sebe nedělám pitomce..
luks> Haha.. nějak mi utekli tý verše..
|
SG je dobry stranka, chodím na nej každa pánva každá pánva ne čem se varí tak podme se vyspat s vami. ![]() ![]() D : |
Facebook je jeden velkej spam, také na něm účet mám. Chodívám tam každý den, už jsem z těch spamů znechucen! |
Forgy, to znám,
to snad ani nemazám. Už ani nemam chuť to číst, možná kvů-li tomu nebudu zas tejden jíst. No jo.. nemazám, špatnej výraz, nic jinýho mi tam nesedlo! -_-" ![]() |
To se ti, Forgy, povedlo, Žádné jiné lidské mládě by to nedovedlo. (...) |
Je divné, že jsem až teď narazil na toto téma, jsem teď asi za kreténa. Proto jsem se připojil aspoň teď, na facebooku mám zaspamovanou zeď |
Bavíme sa otom či Martina to už nezaujíma , alebo je možno len nasratý , že hier tu už dlho nepribúda , no keď nie jeho tak potom mňa to už vobec netrápi |
Co se to tu děje?
Nechápu, o čem je řeč. AntiMartinová rostlina se seje? Mám snad vytasit meč? ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2841 sekund |