jo a u nás ve škole na objed máme dobré jenom rajskou O KUŘE A KOLÁČE řísky to vše co je dobré a svíčková taky není nejhorší |

jj saldke mnam z knec sraciek davam vam prikaz zezrat kilo cokolady a cumet na telku ja idem cumet na telku takpapa |
no jo to víš že jo ale tady farec to byl dobrí napad to tu založit |

uz zabalte tie srackove polevky a vase hnusne obedy no fuj bleee ja papam kolacik tak prestante!xD |
m u nás se sáčku a kuchařky se ptaj proč to nejíte celá řada sborově sračky nežerem |

minimlok no fuj mne ked sa nieco nepaci tak zacnem hundrat si pod nosom a papulovat a raz ked som bola na nemcine tak nas suplovala triedna a ona vie svina dobre po nemecky tak ja spim no taka prispata a ked nas uz nechala na pokeji tak hovori ta triedna ze tak co majka uz nam spi xD ze Majke sa uz necenic robit uz spi tak vas necham napokoji spi dalej |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3151 sekund |