Však jo =) my máme volitebnej povinnej předmět si můžem zvolit a pak do něj budem chodit =) |

dexter ale mi to mame ako povinny predmet a ja chodim na etiku |
heh.. tak to ste pěkně (někde > ) lol chodit do náboženství nebo do etiky... se pokácim no to já zas budu chodit do dramaťáku =) Jinak dnes sem ve škole nebyl páč sem neMocnej d |
mno,to byste nevěřili co se nám dneska stalo v náboženství my v náboženství máme učebnu a taky dálší pokoje takovou minikuchyňku a já byl nějak unavenej,taj mě napadlo že si udělám kafe bylo to černý silný jacobs bes mléka nebo smetany(nebyla tam) s cukrem chvíli sem pil a pak mi kámoš kuba řekl,že by si taky udělal kafe udělal si velveta a já sem zatím šel do učebny,kde byly kámošky a ty se udiveně zeptaly ty piješ kafe já řekl,že od druhé třídy a ony šly taky do kuchyňky a taky dalščích pár kluků no a pak to začalo.nnamdi řekl,že by si udělal caro a holky taky,ale nebylo mléko,tak eliška řekla,ži si dá kafe kuba jí ho udělal a ona se trochu napila,zkřivila obličej a řekla,že je to hořký(a to to byl jen velvet )no a nnamdi vylil na koberec med a byl tam takovej bordel,no hrůza a pak se mě kámoška zeptala,jestli z toho nespím.já řekl že ne a potom nnamdi řekl,že jsem i kouřil(vůl )no,ale všchno sem vysvětli a pak se dělo víc věcí,ale to si nechám pro sebe |

nom jo nom jo a co teraz ze si nepochopil no vidis tak si nepochopil.A vy tu uz nepiste tolko o jedle kurnik!Chodte do niakej miestnosti o najobl.jedle abo do miestnosti recepty kurni!sem piste vas ehistorky zo skoly! Tak mi sme dnes mali prirodopis xD hned 2.hodinu a kamos zas oflusal ucku a furt som kecala zo spoluziackou co sedi predomnou a sme sa rehotali a tak...a to bolo cely den same haluze.A odpadla nam informatika tak som isla ku kamosovi a hrali sme pleyko ma hru teken5 supa hra som ju hrala prvy krat ale vyhravala som |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3877 sekund |