5. Mhaja: Nepochopil sem to! Píšeš strašně nesrozumitelně. No nám se stala taková nehoda - ale to už je aspoň měsíc zpátky -. Že kamarád, si vzal do třídy prak a kamínky a mi máme totiž ředitelku na Biologii, no a vzal jeden ten kamínek a prak a střelil to na ní - byla zrovna otočená k tabuli -. (Nebudu řikat kam jí trefil.) A vzal ten prak a rychle mi ho dal do baťohu (sedí o jednu lavici vedle mě.) A já mu ho chtěl dát zpátky, ale ta ředitelka mě viděla jak držim ten prak v ruce, a potom z toho byli problémy. Ale získal sem tim prak, a s tim kamarádem sem do dneška neprohodil slovo! |
Heh.. nás vaří báječně nemůžu si stěžovat =) Jinak ve škole historka sem dal učitelce na židli prdící polštářek =) prdel jak něco celá třída se válí po zemi xD učitelka : "Kdo to byl??Kdo se neumí chovat a takhle si vypouští větry za hodiny?!Tak se přiznejte!! Pak z toho byl průser jak něco =) ale já se nepřiznal! ani sem to na nikoho nehodil XD takže se na to zapomnělo xD |
jak jsem v patek šel do školy tak jsem vyděl padat třídní a jel po prdely tak 150m |
jo aha to jo ale bohemky jsou nej a chlebíčky a jednohubky taky se + křupky a bersy lays taky TO JE U tv NEJ |
já mám rád brambůrky bohemija = slovakija velké balení u TV + čokoláda |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4752 sekund |