Z alkanů, alkynů, alkenů, arenů jsem psali už jsme taky psali před 2 měsíci, teď dáme opáčko + novou látku |
My jsme si měli napsat z organ. chemie - co jsme zatím probrali.... (alkany, alkyny, alkeny, arenů, halogenderivátů, alkoholů, fenolů, karbonylových sloučenin, karboxylových sloučenin a to je zatím všechno). Ale nakonec se to ukecalo a píšem až po prázdninách ![]() |
my teď budeme psát testy každý den z matiky :'( .... učitele napadlo že když budem psát každý den test tak jako že se začnem učit xD zatim my (třída) na tom s tim nejsme nejlépe ale myslim že ten trik abysme se začli učit funguje ) - několik lidí co nosilo samý 5ky a 4ky teď maj častějc a častějc za 3 =) jo a hodnocení je dost tvrdý když bude třeba jeden příklad tak buď za 1 nebo za 5 (což je celkem ještě normální) ale když je to na obě strany papíru tak jedna chyba stupeň dolu :-7 a tky pak po týdnu z těch známek udělá průměr a tu známku nám dá fakt pitomý už se nemůžu dočkat Vánočních prázdnin |
V Pondělí jsme psali takovou "menší" písemku z fyziky, byli tam 4 početní úlohy: 1) Mechanická práce + i na pružině 2) Výkon + účinnost 3) Mechanická energie 4) Zákon zachování mechanické energie U otázek 1) a 2) byli ty otázky vlastně 2 v jednom, ptž tam byli zahrnuty ještě ty otázky za + Dostal jsem 1-, kvůli menším úpravám, chyběli mi tam složený závorky u nějakejch neurčitejch jednotek bo co, todle nechápu, kdy se to píše a podobně.. Pro ty co Vás to zajímá, Mám pro vás úlohu na účinnost, která tam mimochodem byla Motor výtahu, který pracuje s účinností 80%, zvedne rovnoměrným pohybem náklad o hmotnosti 750 kg do výšky 24 m za 0,5 min. Určete příkon motoru. Chcete-li vidět postup jak se to počítá, napíšu Vám to do pošty, ale zřejmě nikoho, ptž i pro mě to bylo nezajímavé, když jsem byl na základce ... |
No já napíšu takovej souhrn všech mojich písemek z tohoto týdne, takže:
Pondělí - Písemka z fyziky, na elektromotor a na jeho součásti. Úterý - Písemka z angličtiny, na předpřítomný čas průběhový.A také písemka z dějepisu, na příčiny první světové války. Středa - Větší písemná práce z matiky na sčítání, odečítání, násobení a dělení lomených výrazů a zároveň písemka z chemie na hydráty a hydrogeny solí. Čtvrtek - Desetiminutovka z angličtiny na jedenáctou lekci. No a Pátek - Nejsem ve škole, protože na mně leze chřipka. |
Fir36e> Někteří píšou za větou tečku Možná napsal ve větě malé písmeno na začátku, číslo nenapsal slovně, ale nevím, proč píšeš takové blbosti. |
Dostal si z toho druhej?! Zvláštní známka. No, my sme zatim nic moc nepsali (teda ažý na pár testíků) Ale další čtvrtletní práce vychází na mí narozky.. Brr. |
no my jsme včera psali z MajA(Matematika a její to poslední si nevzpomenu)a byl to Test na sčítaní a odečítaní zlomků a dostal jsem z toho 2. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2919 sekund |