Zapomenuté heslo

Písemky a testy na škole

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
11.
21:22 | 28.května 2010
MI pseme pisemky z matiki kazdu 3 hodinu
10.
Vamaka [profi hráč]
11:04 | 19.prosince 2009
Z alkanů, alkynů, alkenů, arenů jsem psali už jsme taky psali před 2 měsíci, teď dáme opáčko + novou látku
9.
Vamaka [profi hráč]
10:24 | 19.prosince 2009
My jsme si měli napsat z organ. chemie - co jsme zatím probrali.... (alkany, alkyny, alkeny, arenů, halogenderivátů, alkoholů, fenolů, karbonylových sloučenin, karboxylových sloučenin a to je zatím všechno). Ale nakonec se to ukecalo a píšem až po prázdninách
8.
12:49 | 12.prosince 2009
my teď budeme psát testy každý den z matiky :'( .... učitele napadlo že když budem psát každý den test tak jako že se začnem učit xD zatim my (třída) na tom s tim nejsme nejlépe ale myslim že ten trik abysme se začli učit funguje ) - několik lidí co nosilo samý 5ky a 4ky teď maj častějc a častějc za 3 =) jo a hodnocení je dost tvrdý když bude třeba jeden příklad tak buď za 1 nebo za 5 (což je celkem ještě normální) ale když je to na obě strany papíru tak jedna chyba stupeň dolu :-7 a tky pak po týdnu z těch známek udělá průměr a tu známku nám dá fakt pitomý už se nemůžu dočkat Vánočních prázdnin
7.
Martin [Admin]
12:26 | 12.prosince 2009
Díky za vaše příspěvky
6.
12:21 | 11.prosince 2009
V Pondělí jsme psali takovou "menší" písemku z fyziky, byli tam 4 početní úlohy:

1) Mechanická práce + i na pružině
2) Výkon + účinnost
3) Mechanická energie
4) Zákon zachování mechanické energie

U otázek 1) a 2) byli ty otázky vlastně 2 v jednom, ptž tam byli zahrnuty ještě ty otázky za +

Dostal jsem 1-, kvůli menším úpravám, chyběli mi tam složený závorky u nějakejch neurčitejch jednotek bo co, todle nechápu, kdy se to píše a podobně..

Pro ty co Vás to zajímá, Mám pro vás úlohu na účinnost, která tam mimochodem byla

Motor výtahu, který pracuje s účinností 80%, zvedne rovnoměrným pohybem náklad o hmotnosti 750 kg do výšky 24 m za 0,5 min. Určete příkon motoru.

Chcete-li vidět postup jak se to počítá, napíšu Vám to do pošty, ale zřejmě nikoho, ptž i pro mě to bylo nezajímavé, když jsem byl na základce ...
5.
DooMasek [VIP člen]
10:45 | 11.prosince 2009
No já napíšu takovej souhrn všech mojich písemek z tohoto týdne, takže:

Pondělí - Písemka z fyziky, na elektromotor a na jeho součásti.

Úterý - Písemka z angličtiny, na předpřítomný čas průběhový.A také písemka z dějepisu, na příčiny první světové války.

Středa - Větší písemná práce z matiky na sčítání, odečítání, násobení a dělení lomených výrazů a zároveň písemka z chemie na hydráty a hydrogeny solí.

Čtvrtek - Desetiminutovka z angličtiny na jedenáctou lekci.

No a Pátek - Nejsem ve škole, protože na mně leze chřipka.
4.
Vlasec [VIP člen]
3:23 | 11.prosince 2009
Fir36e> Někteří píšou za větou tečku Možná napsal ve větě malé písmeno na začátku, číslo nenapsal slovně, ale nevím, proč píšeš takové blbosti.
3.
15:38 | 10.prosince 2009
Dostal si z toho druhej?!
Zvláštní známka.
No, my sme zatim nic moc nepsali (teda ažý na pár testíků)
Ale další čtvrtletní práce vychází na mí narozky.. Brr.
2.
14:47 | 10.prosince 2009
no my jsme včera psali z MajA(Matematika a její to poslední si nevzpomenu)a byl to Test na sčítaní a odečítaní zlomků a dostal jsem z toho 2.
Zobrazeno 1-10 z 11 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2687 sekund