gambox ale on bude mat normal online hru ako gl,dk atak.A ako si sa dostal k ubisoftu?zaco si vyuceny?co potrebujes na tvorbu hier..vediet?ci msi zarabas?ma to velmi zaujima napis ss ak ces. |
Ja viem programovať pracoval som ako pomocnik pri vytvarani niektorych hier v ubisofte ale to bokom viem hackovat ale zvičajne nas použivali pri naburavani do programov samozrejme iba pri jejich testoch a inač ja pracujem na tiež dalsej online hre pribudne na supergames len este par uprav bude to RPG a nebude tam neco take ako ked si zaplatite tak dostanete premium a tak (inač toto ma vie pri hre vytočiť) |

Kovka49-hack asi ťažko ale niake tie scriptíky by sa aj našli stáči ked si stiahneš script do westu a budeš mat v mozile tu opičku. |

A inak pisem si s jednym s pcsfora a on vie hackovat on sa ti nabura do kompu a povie ti co mas lepsie zabezpecit a tak...no a pravdaze vie programovat vytmara aj niake online hry aj teraz pracuje na niakom novom projekte ta hra bude v sk,cz,de,en,a aj v ruštine no už sa teším dúfam že mu ju schvália |

gambox koho si s tym myslel?vsak warez je cracking ale hacking je dobry na ziskavanie niakych informacii.A inak pocul si uz o tom ze jeden sa hackol do nevim coho len aby zistil informacie o mimozemstanoch a zabasli ho?Davali to aj v tv myslim ze. |
McKay.Patrik -- hekerstvo nie je blbosť ale ked to niekto nepochopi tak nic.. musime nehať veciam volny priebeh |
vlasec maš pravdu ja si nejake programy pišem ale aj nejake zoženem. |

ja si kupujem hry ale niektore ktore neviem zhnat abo tak tak si stiahnem. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3139 sekund |