Zapomenuté heslo

hackery

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
5.
19:25 | 19.listopadu 2009
Madara: Protože je to pitomec!
4.
15:54 | 18.listopadu 2009
nemám rád hackery, sou to lamy
3.
15:38 | 16.listopadu 2009
za 1 je to fajn platena robota ja ju robym 5 rokov a v tom pohahal som ubysoftu vytvarať hry aj na supergames pribudne nova hra
2.
14:51 | 16.listopadu 2009
Proč se stát hackerem?
1.
13:28 | 16.listopadu 2009
Uvod do hackovania .... ako sa stat hackerom ???
ok .... tema hack je velmi popularna tema .... preto ju nevynecham ani ja ... pokusim sa vam priblizit co je hacking ... a poradit ako zacat ... tiez si opiseme techniky ktore crackeri , hackeri vyuzivaju pri prieniku do systemu.
CAST I
Hacking !? co je to ??? Hacker!? kto je to ???
Hacking, hackovanie .... pod pojmom hackovat si predstavujeme prenikanie do cudzieho systemu a plne ho ovladnut za ucelom ziskavania informacii o systeme a samozrejme pristup k informaciam, ktore mozme potom vyuzit pre svoj prospech.
Clovek ktory sa pokusa preniknut do systemu sa nazyva hacker ... vela ludi si mysli ze je hacking trestny a ze hackeri patria za mreze .... ale vela zvas si mily hackerov za crackerov ... hacker nerobi nic nezakonneho !!! neniciny pracu inych ludi on sa len pokusa ucit .. hladat chyby aby tu chybu mohol opravit a naprogramovat to dokonalejsie ! naozajstny hackeri nenicia ale vytvaraju ... ! Keby nebolo hackerom nebol by internet prave hackeri vytvorili internet, udrzuju www v chode a mnoho dalsich veci len niekto slovo hacker pochopil zle a nema zaujem ho pochopit v pravom slova zmysle...
Hackeri sa delia na niekolko skupin aby sa rozlisili ty zly od elity, zacinajuci od pokrocilich atd ,,,
Hacker - clovek ktoreho bavi skumat detaili programovatelnych systemov a sposobi jak maximalne vyuzit ich schopnosti narozdiel od beznich uzivatelov. Je to clovek ktory programuje s nadsenim a je dobry v rychlom programovani.
Cracker - je clovek ktory prenika do systemu za ucelom skodit , kradnut atd... tyto ludia sa oznacuju za hackerov ale nimi niesu... Na preniknutie vyuzivaju chyby ktore objavili hackeri...
Lamer - Clevek ktore ma male vedomosti a mysli si ze hacker je cracker Snazi sa prenikat do systemov vyuzivajuce chyby ktore nasli hackeri .... takze sa az tak od crackerov nelisia len ze su hlupy a nevedia kde hladat exploity a ako ich pouzit
Looser - Nema ziadne skusenosti ale pokusa sa ziskat informacie o hackingu a hackeroch.
Ako sa stat hackerom ???
Ak ste sa rozhodli stat hackerom verte tomu ze musite mat velku trpezlivost , chut a musite byt uceniuchtivy Ucenie sa vam nesmie stat drinou ale prave naopak zabavou !!! Takym konicnom pri ktorom sa odreagujete.
V prvom rade si musite zaobstarat kompik uz asi ho mate ak citate tieto riadky Zozente si linux alebo niejaky iny typ BSD-unix. (odporucal by som na zaciatok RED HAT LINUX) Niekedy instalacia linuxu bola vraj priserne tazka ale uz v dnesnej dobe nieje to az taky problem ! Neznamena to ze sa musite vzdat hned windowsu ! Na jednom pocitaci mozte mat nainstalovany aj windows aj Linux .... Po nainstalovany linuxu nic vam neostava iba sa vnom ucit, spoznavat ho , hrat sa snim, opravovat si ho ... Citajte vsetko co vam pride o tomto os pod ruky. Ale nestaci to len precitat musitesi vsetko vyskusat
Zobrazeno 31-35 z 35 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
2
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4888 sekund