Jasné, když jsem ještě byl děcko a nevydělával, tak to byl jediný způsob, jak se k něčemu dostat, aniž bych musel rozbíjet prasátko na kusy. |

sak mne je to jedno napalovat a stahovat budem tak ci tak |
Mhaja> Jo, ono nejsnazší hackování je s využitím lidského faktoru Snadno uhodnutelná hesla, hesla v e-mailech (pokud se tam dostaneš) nebo v prohlížeči atd. Hledání a využití děr v systému už je náročnější a vyžaduje různé prográmky, které si hacker buďto napíše sám, nebo někde stáhne se zdrojákem Ještě ke crackům a pálení CDček, do určité míry se to dá považovat za krádež, ale na druhou stranu, firmy, co ty hry distribuují hážou lidem klacky pod nohy a pirátství se pak nedivím. Některé ochrany jsou fakt humus a stejně tak u filmů reklamy a protipirátské kecy na začátku. Toto je něco, čeho jsou piráti ušetřeni, přičemž platící člověk je po zásluze potrestán (ale OK, pravidla určuje výrobce). Co je ale horší, pod záminkou boje s pirátstvím dochází i k omezování svobody. Proto mám takový avatar, jaký mám - fandím České pirátské straně a vůbec všem pirátským stranám v EU. |

gambox-cez ten nie ten ani nepoznam neviem ao sa volal uz ae bol docela dobry Vlasec-ja niesom niaka extra hackerka ale skor lamerka dake veci viem a normalne bez programou s mojim mozgom som hackla kamosa,spoluiaka a jedneho chalana stacilo yistit heslo od hlavneho uctu respetiv.emilu a ostatne ucty tam mali aktivacne kluce mali si davat pozor |
mhaja ak si to skušala cez program fullhackwd v 1.05 tak ti musim povedať že to je crackersky program na nete ho len tak lahko nenajdeš. |
Já jsem hackovat nezkoušel, ale mafia wars mi běžela na autorefresh Jinak teda hackování pomocí programu je pro lamery, skutečný hacker na to přijde sám |

A inak skusali ste niekto uz hackovat na niakej hre na facebooku?Ja som to skusala na pet society cez jeden program a fungovalo to |

A čo s tým všetci urobíme?Nič ja tiež napalujem napríklad pretože potrebujem hrať hru s cd ktorú mi kamoš požičal tak si ju musím napáliť.No a warez to tak isto niektoré fora sa zaoberajú len warezom a nuč s toho chodia tam tisícky ludi. |
lukas.k> Hacker ví, že je hacker, lamer si myslí, že je hacker, loser si myslí, že hacker je lamer. McKay.Patrik> Takové škatulkování není dobré, hackerů je spousta a chovají se různě ... stejně bych ale řekl, že s nepochopením od většiny lidí jsou relativně smířeni, třebaže lidem pomáhají a neškodí. (-100 bodů za caps lock, -100 bodů za smazaný off-topic) |
gambox> Nejsem expert na slovenštinu, ale některé hrubky mlátí do očí i mně :/ Ohledně vyrobené hry s 50M prodanými kusy, 60 miliard zaplatí zákazníci, to ano, včetně DPH. Vše krom DPH nejdřív dostane distributor, který s tím má nějaké náklady a také musí vykázat akcionářům zisk. Kolik dostanou vývojáři nevím, ale myslím, že zdaleka ne polovinu. Další věc, co si spousta lidí z ESA, BSA, OSA a USA neuvědomuje je, že když jsou pirátské kopie zdarma ke stažení, tak lidé hrají něco, co by si nekoupili. Každopádně, crack není čisté zlo. Pamatuju si, že dříve bylo ke spuštění spousty her potřeba vložit originální CD. Což je nepraktické, když chceš mít třeba relativně tenký a lehký notebook a teď s sebou musíš tahat hromady cédéček ... Ohledně hackerů, správný hacker o díře v systému nejprve informuje vývojáře a pak teprve veřejnost, díky němu se zlepšuje bezpečnost. Hacker ale může mít i jiné zájmy, které mohou být protizákonné. "Hacker" není nálepka dokonalého a mravně čistého člověka, hacker je prostě ten, kdo počítačům rozumí lépe, než ostatní. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6212 sekund |