Zapomenuté heslo

taháky

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
10.
17:12 | 21.října 2009
hmmm taky neni špatný ) já používám klasiku tky malej papírek a rukáv nebo penál

jinak rada pro ty co maj na mobilu foťák minimálně 3.2 Mpx (megapixely) vyfoťte si to potřebný a při testu si to zoomněte já si tak blejsk celou stránku němčiny v učebnici a dopadlo to moc dobře ) fakt že ten zoom byl čistej nádherně a fakt že super )
9.
DooMasek [VIP člen]
16:26 | 21.října 2009
Já se přiznávám, taky občas používám taháky, ale už ne tolik co v 8. třídě.Používal jsem je jenom kdybych se nestihl něco naučit nebo tak podobně jako Ravennka "v největší nouzi" jinak ne.
Ty předměty, které potřebuju a budu potřebovat, tak na ty se snažím bez taháků jako je např: angličtina, čeština, fyzika.

Jinak kluci u nás ve třídě to dělaj tak, že si úplně miniaturním písmem napíšou to co potřebujou na papírek velký cca 2x2 cm a strčí si to do rukávu a nebo ti co píší pravou tak levou ruku mají na stole a dají si to pod ní.A když se má odevzdávat, tak ten tahák jakoby setře z lavice.
8.
16:11 | 21.října 2009
Rave> no OK

dawer> ale jooo daj ale záleží na tom co máš za učitele D
7.
15:58 | 21.října 2009
no tak to byly jen rady sem říkal že v tom ještě nemám praxy ale myslím si že by se dal určitě prochu aspoňjeden využít
6.
15:56 | 21.října 2009
No právě, dobrých míst a různých fíglů mám za ty roky stovky, protože co bych se nepřiznala, už dobrých 10 let určitě "podvádím" na druhou stranu, priority jsem měla vždycky srovnané a nikdy bych si nedovolila použít tahák u něčeho, co si myslím, že má do budoucna nějakou perspektivu. A nikdy jsem se neodvážila podvádět někde, kde jsem věděla, že je to zbytečné a kontraproduktivní.
Zkrátka - taháky jsem vždy využívala jen v největší nouzi - tj. na předmětech přírodovědného základu, které mi nikdy nic neříkaly.

A co se týče rad - radši vám budu ty špatné rozmlouvat, než radit nějaké "zaručené" ono když si s tím potrápíte hlavu, tak to nebude rozhodně ku škodě =)
5.
15:48 | 21.října 2009
Rave> jaks myslela to "nebudu tady kazit" ???

jinak kdybys měla nějakej fakt dobrej tak pls napiš
4.
15:42 | 21.října 2009
Trocha zkušeností...

č. 1 - naprostá kravina, nedá se toho "nenápadně" zbavit, ještě jsem neviděla učitele, co by na ZŠ (SŠ) nechodil po třídě...
č. 2 - kdo pustí žáka z lavice o písemce? o.O
č. 3 - tohle je neuvěřitelně o hubu, navíc než se tam najde to učivo, pak to nestíháte psát, atp.
č. 4 - to musíte říkat, že smrkáte? mimochodem, už vidím, jak zkoumáte místo, kam jste se vysmrkali
č. 5 - výborný když to potom máš odevzdávat
č. 6 - ideální pro někoho kdo sedí vzadu

nedávejte>
č. 1 - dívají, ale když umíte věci schovat, není to problém, stačí tam mít trochu bordelu...
č. 2 - nemáte to psát na ruku, ale na dlaň, nebo mít dlouhý rukáv...

Je mnoho mnoho lepších způsobů, ale nebudu tady kazit =P radši vám dycky vyvrátim ty vaše rady =))
3.
15:04 | 21.října 2009
dawer sice trochu starý ALE MÁŠ MÝ OLBÍBENÝ

jinak tky je dobrý když máte u kalhot pásek tak jako dovnitř a pak si ho jen vyndáte z jednoho poutka a dál už asi víte ))

a pro holky sem někde čet že je dobrý pod minisukně tam si to učitel kontrolovat netroufne
2.
15:00 | 21.října 2009
oh yeh dobré téma

já taháky ještě nepoužívám jsem teprve v 6 tř. ale něco jsem odkoukal od starších sourozenců:
tahák č.1.>klasika dejte si ho na opěrátka vašich sousedú kteří sedí před vámi nejlepší je papír

tahák č.2.>dobré je si tahák napsat nebo nalepit u odpadkového koše při vyučování říct že se mi slomila tužka a že si ji jdu ořezat nebo něco podobného

tahák č.3.>hlavně co mají dllouhé vlasy učivo si nahrajte na mp3. schuvajte si ju přes oblečení a přes vlasy

tahák č.4.>napište si to na papírový kapesník a potom řekněte učitelce že se vysmrkáte

tahák č. 5.>pod to na co to píšete (jednoduché)

tahák č. 6.>na učitelský stůl tam se učitelé moc nedívají

nedávejte taháky zde:
1~pod lavici tam se učitelé dívají hodně často

2~na ruku (mno aspoň u nás učitelkykdyž procházejí lavicema tak se nenápadně dívají na ruky)

doufám že sem vás aspoň trochu poradil
1.
14:45 | 21.října 2009
čus
určitě se vám stalo někdo z vás ve škole potřeboval tahák a nenapadlo vás na co ho třeba napsat nebo kam ho dát protože učitel třeba ty místa kontroluje a nebo nevíte jak to zkrátit a napsat

no a v tomhle tématu si přesně budem v tomhle radit řikat nový nápady na schovávání atd.

pokud máte chuť napsat např. nejsem tak blbej abych nevymyslel kam to dát nebo jak to zkrátit tak to ani nepiště !!! jinak sám se pokusim vám pomoct pokud budete potřebovat
cwes SniCky
Zobrazeno 61-70 z 70 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
7
Profily
9
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.4272 sekund